Annonce
Erhverv

Charity Dinner vender tilbage til Aarhus

Stine Bramsen optræder ved LittleBigHelps velgørenhedsmiddag i Aarhus 16. juni. Arkivfoto

Efter en pause på to år er LittleBig Help tilbage i Aarhus med musik og auktion for en god sag - denne gang lørdag 16. juni på Centralværkstedet i Aarhus.

Aarhus: Comwell Aarhus og Centralværkstedet indgår i nyt velgørenhedssamarbejde med LittleBigHelp og bliver værter for organisationens 3. Charity Dinner i Aarhus lørdag 16. juni.

600.000 kr. indsamlet til indiske gadebørn lyder målet for årets Charity Dinner som er tilbage i Aarhus efter en pause på to år.

Det er sponsor og ambassadør Karina Lind, der sammen med LittleBigHelp, får stablet hele arrangementet på benene.

- Århusianerne kan godt begynde at glæde sig til en festlig, underholdende og meningsfyldt aften på Centralværkstedet i Aarhus. Vi behøver ikke have dårlig samvittighed over, at vi føler os underholdt og hygger, alt imens vi samler ind til de, der ikke er så privilegerede. Stort set alt til vores Charity Events er doneret, og netop her adskiller vi os en del fra andre velgørende organisationer, siger stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen.

Musik og auktion

Hoteldirektør af Comwell Aarhus, Flemming Poulsen, glæder sig over det nye samarbejde med LittleBigHelp:

- Det er en fantastisk sag, og et kæmpe stykke arbejde der bliver gjort i organisationen. Den gode sag er samtidig helt i tråd med Comwells holdninger til også at være en socialt ansvarlig arbejdsgiver.

Charity Dinner i Aarhus startede oprindeligt i samarbejde med Hotel Scandic Aarhus City, som lagde rammer til LittleBigHelps første to Charity Dinners. Flere kendte danskere blandt andet Steffen Brandt, Dorte Gerlach, Marie Frank, Kris Herman og Mads Keiser har optrådt gratis til tidligere Charity Dinners i Aarhus for at støtte op.

I år er der plads til 220 gæster, der får en akustisk intimkoncert med Stine Bramsen og Nicklas Sahl krydret med gospelsang fra Joyful Voices. Der vil også være en auktion over donerede genstande under ledelse af Peter Beck fra Bruun Rasmussen Auktioner i Aarhus, mens aftenens konferencier er skuespiller Rasmus Hammerich.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce