Annonce
Erhverv

Charity Dinner vender tilbage til Aarhus

Stine Bramsen optræder ved LittleBigHelps velgørenhedsmiddag i Aarhus 16. juni. Arkivfoto

Efter en pause på to år er LittleBig Help tilbage i Aarhus med musik og auktion for en god sag - denne gang lørdag 16. juni på Centralværkstedet i Aarhus.

Aarhus: Comwell Aarhus og Centralværkstedet indgår i nyt velgørenhedssamarbejde med LittleBigHelp og bliver værter for organisationens 3. Charity Dinner i Aarhus lørdag 16. juni.

600.000 kr. indsamlet til indiske gadebørn lyder målet for årets Charity Dinner som er tilbage i Aarhus efter en pause på to år.

Det er sponsor og ambassadør Karina Lind, der sammen med LittleBigHelp, får stablet hele arrangementet på benene.

- Århusianerne kan godt begynde at glæde sig til en festlig, underholdende og meningsfyldt aften på Centralværkstedet i Aarhus. Vi behøver ikke have dårlig samvittighed over, at vi føler os underholdt og hygger, alt imens vi samler ind til de, der ikke er så privilegerede. Stort set alt til vores Charity Events er doneret, og netop her adskiller vi os en del fra andre velgørende organisationer, siger stifter af LittleBigHelp, Lisbeth Johansen.

Annonce

Musik og auktion

Hoteldirektør af Comwell Aarhus, Flemming Poulsen, glæder sig over det nye samarbejde med LittleBigHelp:

- Det er en fantastisk sag, og et kæmpe stykke arbejde der bliver gjort i organisationen. Den gode sag er samtidig helt i tråd med Comwells holdninger til også at være en socialt ansvarlig arbejdsgiver.

Charity Dinner i Aarhus startede oprindeligt i samarbejde med Hotel Scandic Aarhus City, som lagde rammer til LittleBigHelps første to Charity Dinners. Flere kendte danskere blandt andet Steffen Brandt, Dorte Gerlach, Marie Frank, Kris Herman og Mads Keiser har optrådt gratis til tidligere Charity Dinners i Aarhus for at støtte op.

I år er der plads til 220 gæster, der får en akustisk intimkoncert med Stine Bramsen og Nicklas Sahl krydret med gospelsang fra Joyful Voices. Der vil også være en auktion over donerede genstande under ledelse af Peter Beck fra Bruun Rasmussen Auktioner i Aarhus, mens aftenens konferencier er skuespiller Rasmus Hammerich.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Racisme skal standses og andet end det

Et fodboldstadion har sin egen retorik. Der er næsten ingen grænser for, hvad publikum tillader sig at råbe efter aktørerne på banen. Det gælder både spillere og dommere, som bliver udsat for tilråb, som kunne have kostet en dom, hvis de var blevet råbt på åben gade. Men stadions har deres egne regler. Mere bliver tilladt indenfor end udenfor. Racisme burde slet ikke forekomme, heller ikke på fodboldstadions. Ethvert menneske har ret til respekt uanset hudfarve, og det er godt, at der nu bliver taget fat på at standse racismen på internationalt niveau. I yderste instans skal en fodbolddommer afbryde en kamp, hvis racistiske tilråb bliver gentaget. Det skete to gange i Bulgarien-England forleden. Men kampen blev spillet færdig. Reglen er ikke uden problemer. Hvis et hold er bagud, og tilhængerne ønsker at få kampen standset, kan de råbe racistiske udtryk, så dommeren må gribe ind. Og så ekstrem som sport på øverste niveau er blevet, er mange parate til at udnytte enhver regel og mulighed for at vinde eller undgå at tabe. Et andet sted kan vi begynde. Herhjemme sker det meget ofte, at tilskuerne råber "ludersøn" efter en dommer, hvis de mener, han har dømt forkert - selvfølgelig mod deres eget hold. Det tilråb er krænkende og uholdbart, og Dansk Boldspil-Union bør give dommeren eller endnu bedre fjerdedommeren ret til at standse kampen, når tilråbet forekommer. I gentagne tilfælde kan han standse kampen helt. Det er også upassende, når fodboldlandsholdet og andre hold synger den sejrssang, som slutter med "store patter". Det er plat og lummert. Selv om der kan være voldsomme fysiske udfoldelser, når det går hårdest til i fodbold, kan spillet også være elegant. Stemningen på et stadion kan være fantastisk og hjertegribende, og stedet bør ikke være skueplads for latrinære, platte, upassende og racistiske tilråb. Det vil også klæde spillet, hvis elegancen føres videre, når kampen er forbi. Spontan jubel og glæde hører med, og den skal der selvfølgelig være plads til, men den kan også udføres værdigt.

Annonce