Annonce
Rejser

Charterrejser til Island og Færøerne

Færøerne (billedet) og Island kommer pludselig til at nyde godt af, at danske charterturister ikke kan komme sydpå i sommerferien. Foto: Primo Tours
Annonce

Charterrejser har historisk set været lig med at rejse sydpå til varmen, men det har Primo Tours nærmest med et snuptag ændret på. I hvert fald er det lykkedes bureauet i Ringkøbing at få stablet to programmer med rejser til henholdsvis Island og Færøerne sammen, og de udvikles løbende. Det er sket som en konsekvens af, at det lige nu ser ud til, at der tidligst åbnes for rejser til nogle af de klasssiske charterdestinationer 1. september.

På de to nye chartermål er det selvfølgelig naturoplevelser og ikke badestrande og varmt vand, der er attraktionen. I første omgang tilbydes de nordatlantiske rejsemål til kunder, der har fået aflyst deres ferie på grund af coronakrisen, men derpå kan alle komme til fadet.

Kunder, der har bestilt en rejse, og som ikke kan komme af sted, kan få pengene refunderet, men Primo Tours tilbyder ifølge direktør Bjarke Hansen også, at man kan få udleveret et gavekort på beløbet og så få lagt 10 procent af værdien oveni, hvilket mange har taget imod.

Priseksempler på en uges ferie for to personer på mellemklassehoteller, afrejse fra Billund Lufthavn og rejseleder:

Island: 13.596 kroner.

Færøerne: 10.996 kroner. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Vinduespudser jagtet tilbage til bilen og truet: Var uheldig at spilde vand gennem et åbent vindue

Annonce