Annonce
Aarhus

Chauffør på saltspreder slået af beboer: - Du skal ikke køre her i byen midt om natten

En chauffør i en saltspreder blev overfaldet inde i Aarhus midtby. Angiveligt mente overfaldsmanden, at han ikke kunne tillade sig at sørge for salt til Sonnesgade midt om natten. Arkivfoto: Scanpix
Politiet søger vidner til et overfald i Sonnesgade natten til mandag, da en fører af en saltspreder blev overfaldet af en beboer, der var træt af at blive vækket.

AARHUS: Det koster åbenbart dyrt i form af knytnæveslag og skældsord, hvis man vil passe sit job. Sådan var det for føreren af en saltspreder, som blev overfaldet midt om natten i Aarhus Centrum. Han måtte flygte i sikkerhed.

Føreren af saltsprederen anmeldte natten til mandag klokken 02.15, at han netop var blevet overfaldet, mens han kørte og spredte salt på Sonnesgade i Aarhus.

Den 48-årige chauffør forklarede, at en mandlig beboer i en af lejlighederne i området havde konfronteret ham på gaden, fordi han var rasende over at være blevet vækket af larmen fra minitraktoren, oplyser Østjyllands Politi, der nu søger vidner.

Annonce

Overfuset, slået og trukket i

Ifølge den 48-årige havde manden overfuset ham, slået ham med knytnæveslag og forsøgt at trække ham ud af traktoren. Han blev dog kun ramt overfladisk og kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Det lykkedes ham at flygte fra stedet og tilkalde hjælp.


Østjyllands Politi formoder, at han bor i nærheden. Så du episoden, eller ved du, hvem manden er, kan du kontakte politiet via tlf. 114.


Gerningsmanden gik fra stedet, men den 48-årige så ikke præcist, hvor han gik hen.

Det lykkedes heller ikke en patrulje på stedet at finde frem til gerningsmanden, men Østjyllands Politi formoder, at han bor i nærheden.

Så du episoden, eller ved du, hvem manden er, kan du kontakte politiet via tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Torsdagens coronatal: Smittetallet dykker igen i Aarhus efter smittehop

Sport

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

AGF

Bag om bruddet: Metoo-sag kostede Haysen jobbet i AGF

AGF

Bag om bruddet: Sag fra Sønderjyske kostede Haysen jobbet i AGF

Annonce