Annonce
Navne

Chef for den levende historie fylder 50

Berit Guldmann Andersen, cand.mag. og chef for Levende Historie i Den Gamle By i Aarhus, kan 13. januar fejre 50-årsfødselsdag. Privatfoto
Annonce

50 år: Berit Guldmann Andersen, cand.mag. og chef for Levende Historie i Den Gamle By i Aarhus, kan 13. januar fejre 50-årsfødselsdag.

Berit Guldmann Andersen har siden 1. juni 2009 haft forskellige roller på museet blandt andet som projektkoordinator, museumsinspektør, programchef, og hun er i dag chef for afdelingen Levende Historie. En afdeling, som sikrer, at museets gæster oplever et varieret program, og hvor museets ansatte i tidstypisk beklædning går i dialog med gæsterne og skaber personlige oplevelser.

Samtidig er hun ansvarlig for museets skræddersal samt Den Gamle Bys mange skoleforløb, hvor tusindvis af børn årligt opdager deres fortid i Den Gamle By.

Berit Guldmann Andersen har tidligere været ansat på Fregatten Jylland og Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum. Hun bor i Hornslet, hvor hun også er vokset op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce