Annonce
Navne

Chefen flytter vestpå: Østjyllands Politi skal på direktørjagt

Politidirektør Helle Kyndesen skifter jobbet i Østjyllands Politi ud med et tilsvarende i Midt- og Vestjyllands Politi. Arkivfoto: Kim Haugaard
Politidirektør i Østjyllands Politi Helle Kyndesen overtager 1. april stillingen som politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi. Der er endnu ikke sat navn på den nye politidirektør i Østjylland.

I næsten fem år har politidirektør Helle Kyndesen stået i spidsen for Østjyllands Politi. 1. april skifter hun arbejdspladsen i Aarhus ud med et kontor på politigården i Holstebro, hvor den nuværende politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi Jens Kaasgaard har valgt at gå på pension med udgangen af marts. Det er hans stilling, Helle Kyndesen skal overtage.

- Jeg har haft knap fem utrolig spændende år i Østjyllands Politi med en stor mangfoldighed af opgaver, der ud over en travl daglig drift også har omfattet flere bandekonflikter og det politimæssige ansvar for mange store arrangementer som for eksempel Europæisk Kulturhovedstad, siger Helle Kyndesen.

Annonce

Begivenhedsrige år

Helle Kyndesen overtog stillingen som politidirektør i Østjyllands Politi 1. august 2015, hvor hun kom fra en stilling som politidirektør i Sydøstjyllands Politi. I sin tid i Østjyllands Politi har hun blandt andet gennemført en større reorganisering af politikredsen og været med til at etablere politiets specialenhed, Særlig Efterforskning Vest, og det Regionale Situations- og Operationscenter i Aarhus.

- Det har været et privilegium at stå i spidsen for en politikreds med så mange dygtige ledere og medarbejdere og gode eksterne samarbejdspartnere. Dem kommer jeg alle til at savne. Men det bliver også spændende at prøve kræfter med en ny politikreds, og det glæder jeg mig til, siger Helle Kyndesen.

Helle Kyndesen har tidligere blandt andet været vicepolitidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi og vicepolitimester i Ringkøbing.

Hun vil frem til skiftet 1. april fortsat lede Østjyllands Politi.

Stillingen som politidirektør i Østjyllands Politi vil snarest blive slået op.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce