Annonce
Erhverv

Chefkok fra Det Franske Hjørne klar med måltidskasser: Mad af høj kvalitet og et minimum af madspild

Chefkok Bruno Lecanu (tv), fra Det Franske Hjørne i Skødstrup nord for Aarhus, har længe gået med tanken om at udvikle et nyt mad ud af huset-tilbud målrettet børnefamilier. Det er blevet til 'Mad ud af boksen'. Her ses han med konditor Tor Stubbe, der står for desserterne. Foto: PR
Chefkokken fra Det Franske Hjørne i Skødstrup har udviklet en måltidskasse til både børnefamilier, unge par og singler. Interessen for den alternative måltidskasse er stigende og leveringsområdet udvides løbende.

ØSTJYLLAND: Den franske chefkok Bruno Lecanu, som mange østjyder kender fra Det Franske Hjørne i Skødstrup nord for Aarhus, har længe gået med tanken om at udvikle et nyt ’Mad ud af huset’-tilbud målrettet børnefamilier.

Så allerede da den første coronabølge ramte og ryddede kalenderen for de mange planlagte kokkeskoler, bryllupper og andre privatfester, greb Bruno Lecanu chancen for at udvikle konceptet færdig. Det blev til 'Mad ud af boksen', og de første mange måltidsbokse har forladt køkkenet fra Chef Holmgaard, som er det nye virksomhedsnavn til konceptet. Interessen for den alternative måltidskasse er stigende og leveringsområdet udvides løbende.

- Vi er kommet rigtig godt fra start, og mange har allerede taget konceptet til sig. Med 'Mad ud af boksen' vil jeg gerne udfordre de traditionelle måltidskasse-tilbud på markedet, og min motivation har fra starten været, at det både skulle være nemt, fleksibelt og mad af høj kvalitet med et minimum af madspild. Hele grundtanken bygger på convenience, fordi jeg tror på, at der et behov i markedet. I en normal ikke-corona travl hverdag med arbejde, skole, venner, børn, lektier og fritidsaktiviteter er der sjældent tid til også at forberede det gode aftenmåltid. Med Mad ud af boksen er alt forberedt og klar til servering. Det giver ekstra tid til at være sammen og ikke mindst til at samles om den gode mad, også når der kommer gæster, fortæller Bruno Lecanu.

Annonce

Både til børnefamilier og singler

'Mad ud af boksen' henvender sig bredt og bestilles af både børnefamilier, unge par og singler. Der er ingen krav om minimumbestilling, ingen binding eller abonnement, og bestilling foretages fra gang til gang, hvor man selv sammensætter menuen.


Vi leverer maden hver lørdag, og så bestemmer man selv, hvornår den skal spises i løbet af ugen. Maden er pakket, så den kan holde sig op til 6 dage. Vi stiller ingen krav om minimumsbestilling, og du vælger selv, hvor mange dage, du ønsker at bestille til. Voila!

Chefkok Det Franske Hjørne


- Med 'Mad ud af boksen' behøver hele familien ikke spise det samme, og maden er allerede gjort klar, når den leveres, så den blot skal varmes og serveres. Hver uge udvikler vi nye retter, så der hele tiden er noget nyt og spændende at vælge imellem. Vi leverer maden hver lørdag, og så bestemmer man selv, hvornår den skal spises i løbet af ugen. Maden er pakket, så den kan holde sig op til seks dage. Vi stiller ingen krav om minimumsbestilling, og du vælger selv, hvor mange dage, du ønsker at bestille til. Voila! Nemmere bliver det ikke, siger Bruno Lecanu og tilføjer, at alle retter som minimum er 70 procent økologiske.

Annonce

Danmarks dygtigste konditor

Ud over kravet til økologi er der i køkkenet hos Bruno Lecanu også stor fokus på at minimere madspild. Bestillinger modtages nogle dage forud, så der er mulighed for at planlægge indkøb og produktion.

Maden bestilles senest onsdag på hjemmesiden, og kassen leveres lørdag. I øjeblikket leveres der til alle byer i postdistriktet fra 8000 til og med 8990.

I køkkenet møder man også gæstekokke, som i samarbejde med den franske chefkok sætter et personligt præg på de forskellige retter. Blandt andet står en af Danmarks dygtigste konditor, Tor Stubbe, bag nogle af de lækre desserter, som man også kan vælge til i måltidsboksen.

Senest har Bruno Lecanu på opfordring udviklet ’Madplan ud af boksen’, hvor menu og indhold er sammensat på forhånd, og kunden blot bestiller til antal personer og dage, herunder også med mulighed for mad til frokosten.

Mad ud af boksen

'Mad ud af boksen' er navnet på et nyt måltidskoncept, som den franske chefkok Bruno Lecanu fra Det Franske Hjørne i Skødstrup har lanceret under sit nye virksomhedsnavn Chef Holmgaard.

'Mad ud af boksen' er måltidskasser på en ny måde, hvor der er kredset lidt mere om maden, som er tilberedt ved levering, der er ingen binding, og man sammensætter selv menuen.

De fleksible måltidsbokse er eftertragtet og leveres pt i hele postdistrikt 8000 til og med 8990, og udvides løbende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

På mandag kan man igen købe billet til en AFG-kamp

Annonce