Annonce
AGF

Cheftræner Nielsen efter duelpræget kamp: - Vi var lidt letbenede i dag

Der var endnu engang dømt pløjemarksfodbold, da AGF søndag aften mødte OB i en nulløsning af en Superliga-kamp. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Efter en hårdt kæmpet kamp på en frygtelig pløjemark af en bane, kunne David Nielsen sent søndag tage fra Odense med et enkelt point i bagagen. Cheftræner Nielsen fremhævede efterfølgende hjemmeholdets evne til at gøre kampen mere duelpræget.
Annonce

FODBOLD: David Nielsen kunne søndag se sit mandskab spille uafgjort for anden gang i den hidtil spæde Superliga-forårssæson.

Efterfølgende var det dog en afklaret AGF-chef, der kunne konstatere, at kampen endte med at blive en affære, der passede hjemmeholdet bedst.

- De får kæmpet sig tilbage i kampen og får gjort det mere til en duelkamp, og der er vi lidt letbenede i dag. Vi har de tekniske spillere på banen, og vi vil gerne ramme dem på det. Det gjorde vi også de første tyve minutter, hvor vi har kampens største chance, som vi gerne vil score på, fortæller David Nielsen.

Ikke fokus på ung venstreback

OB havde den blot 18-årige Robin Dahl Østrøm i startopstillingen på venstrebacken i søndagens kamp, og selvom udeholdet, der i dagens anledning var klædt i rødt, særligt angreb i netop Østrøms side, var dette ikke et særligt fokuspunkt før aftenens opgør.

- Han er en dygtig spiller, og ham har jeg set hele vejen op gennem ungdomsårene. Det var de samme mønstre som normalt. Uanset hvem der havde spillet, så havde vi gerne villet vende den derover med Juelsgårds venstre ben, forklarer cheftræner Nielsen.


De får kæmpet sig tilbage i kampen og får gjort det mere til en duelkamp, og der er vi lidt letbenede i dag.

David Nielsen, cheftræner i AGF


Som kampen skred frem fik hjemmeholdet dog styr på venstresiden, og de tidlige angreb fra århusianernes højreside forstummede så småt, hvilket i følge David Nielsen især var hjemmeholdets fortjeneste.

Flotte defensive takter

Selvom det blev en duelpræget kamp, og hjemmeholdet fik skabt flere farlige situationer som kampen skred frem, formåede AGF endnu engang at holde nullet - for fjerde Superliga-kamp i streg.

Trods fravær fra Frederik Tingager, stod midterforsvaret stærkt, og Jesper Juelsgård gled tilsyneladende problemfrit ind ved siden af Sebastian Hausner, der spillede endnu en flot kamp.

- Det fungerer virkelig godt, og vi er dygtige dernede. Vi har også en fremragende målmand dernede, så lige den del af spillet er jeg rigtig godt tilfreds med, lyder det fra Nielsen.

Med det ene point har AGF hentet i alt fem i forårssæsonens tre første Superliga-kampe. De fem point var Nielsen da også tilfreds med, og aarhusianernes cheftræner fremhævede her de udfordrende omstændigheder med en bane, der virkelig gjorde sammenhængende fodboldspil svært.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF For abonnenter

Kommentar: Sagen om Peter Christiansen handler ikke om penge, men om selvforståelse - og AGF har fået sendt et signal til FCK

Annonce