x
Annonce
Sport

Chokstart mod BSH giver Skjern svære slutspilsudsigter

Claus Fisker/Ritzau Scanpix
BSH kunne rejse fra Skjern med to point, mens Skjern nu får svært ved at få point med over i slutspillet.

Tidligere på måneden skiftede Skjern Håndbold cheftræner. Der skulle rettes op på de ujævne resultater frem mod slutspillet i Primo Tours Ligaen.

Annonce

Men foreløbig halter holdet videre, og med et nederlag lørdag hjemme mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold (BSH) på 25-28 forværrede Skjern sine muligheder på tærsklen til slutspillet.

På sjettepladsen har holdet stadig udsigt til en plads i slutspillet, selv om der kun er tre point ned til den streg, der afgrænser top-8.

Til gengæld er det kun nummer ét til fire i grundspillet, som får point med over i slutspilsgrupperne. Fjerdepladsen indtages af netop BSH, som nu er fire point foran Skjern med blot fem grundspilskampe tilbage.

Hjemmeholdet kom helt skævt fra start lørdag i det vestjyske. Angrebsspillet fungerede overhovedet ikke, og i modsatte ende fes boldene ind om ørerne på målmand Robin Haug.

Uret havde ikke rundet seks minutter, da Sebastian Skube bragte gæsterne foran med 6-1.

Det lykkedes Claus Hansens grønblusede tropper at få sat en prop i den frygtelige indledning, og mod halvlegens slutning fik man ædt sig lidt ind på BSH.

Gæsternes målmand Kasper Larsen stod fremragende og var ikke langt under 50 i sin redningsprocent halvvejs, men han indkasserede dog et ærgerligt mål lige før pausen.

Efter de 30 minutter var gået, lykkedes det Skjerns Eivind Tangen i bedste Mikkel Hansen-stil at sende et tremeterkast over den seks mand høje mor og forbi Kasper Larsen i målet.

Det var en reducering til 11-13, og efter godt fem minutter af anden halvleg var Skjern kun bagud med ét mål - 14-15.

Helt op kom hjemmeholdet imidlertid aldrig. BSH holdt det meste af vejen en afstand på to til fire mål og endte med en sejr på tre mål efter en lidt rodet slutfase.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Læserbrev

Læserbrev: 278 pensionerede læger melder sig klar til kampen mod corona i Region Midtjylland

Mange af Danmarks pensionerede læger er klar til at sætte pensionisttilværelsen på pause for at tage en tørn i kampen mod coronavirus. I en helt ny rundspørge fra Foreningen af Pensionerede Læger og Lægeforeningen svarer 1.261 pensionerede læger, at de kan og vil stille op som en del af coronaberedskabet. Af dem svarer 278, at de er parat til at hjælpe sundhedsvæsenet og træde til i Region Midtjylland. Som formand for Lægeforeningen i Region Midtjylland er jeg stolt over det samfundssind, der bliver vist fra mine pensionerede lægekolleger. Vi er i en ekstraordinær situation, og derfor har sundhedsvæsenet hårdt brug for alle ekstra hænder og hoveder, som kan gøre en indsats. Når så mange pensionerede læger melder sig klar, er det ganske enkelt imponerende. Mogens Hüttel, der er formand for Foreningen af Pensionerede Læger, har forklaret det således til Ritzaus Bureau: ”Man er læge hele livet. Også når man er pensioneret. Det ligger dybt i os at ville gøre en forskel. Derfor har så mange pensionerede læger inklusive mig selv meldt sig klar. Når landet har brug for os, stiller vi op.” Alle håber naturligvis, at vores sundhedsvæsen ikke bliver så hårdt presset, at pensionerede læger og andre er nødt til ekstraordinært at træde til. Men meget tyder på, det bliver nødvendigt. Som fællestillidsrepræsentant på AUH for Yngre Læger er jeg i disse dage meget optaget af, at de yngste ikke skal stå for meget i front, hvis vi skulle få tilstande som Italien og Spanien. Her vil det være meget værdifuldt at have de pensionerede læger til at arbejde sammen med de yngre i andre afsnit til at sparre med. Jeg vil til slut sige, at det er en stor gestus, som må afføde stor respekt og en dybfølt tak, at så mange pensionerede læger er klar til at stille op kampen mod coronavirus i Region Midtjyllands sundhedsvæsen.

Aarhus

Aarhusforskere mod corona: - Vi er de første i verden til at afprøve lægemidlet på mennesker

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce