Annonce
Navne

Christian fra Aarhus blev hyldet af Mette Frederiksen

Christian Bjerregaard Sambleben fra Aarhus fik både trofæ og håndtryk af Mette Frederiksen, da han lørdag blev kåret som Danmarks bedste karrosseritekniker. Han er i lære hos Jydsk Automobilcentrum Randers og går på College 360. Foto: Per Daugaard
Christian Bjerregaard Sambleben kan efter tre intense konkurrencedage under dette års DM i Skills bryste sig af titlen som ny danmarksmester i karrosseriteknik.
Annonce

AARHUS: 45 erhvervsuddannelser har de seneste dage dystet i Bella Center i København under DM i Skills. Lørdag fandt kåringen af danmarksmestrene sted.

Her kunne Christian Bjerregaard Sambleben lade sig hylde som Danmarks bedste karrosseritekniker. Han er i lære hos Jydsk Automobilcentrum Randers og går på College 360.

- Det er helt fantastisk at have vundet - der er ikke noget der kan slå mig ud lige nu. Det har været helt vildt hårdt at være med. Det er opgaver, vi skal lave på den halve tid af, hvad det normalt ville tage, så der er meget stress på, fortæller han i en pressemeddelelse.

Annonce

Trofæ og håndtryk

Statsminister Mette Frederiksen (S) overrakte trofæer og uddelte håndtryk til vinderne. Hun benyttede også muligheden for at takke alle deltagerne for deres indsats.

- Først og fremmest en kæmpe tak for at træffe det valg, som i virkeligheden er det sværeste valg – for det er det blevet i dagens Danmark at tage en erhvervsuddannelse. I har taget stilling, I er gået jeres egen vej, fordi I vil noget for jer selv og med jeres fag. Kæmpe tillykke til jer alle sammen, lød det fra statsministeren.

DM i Skills, Danmarksmesterskaberne for unge på erhvervsuddannelser, holdes en gang årligt. Med flere end 300 deltagere fra 45 fag og op mod 70.000 besøgende er det Danmarks største uddannelsesevent. Næste DM i Skills holdes i Fredericia i 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Efterforskning skaber kø på E45: Politi med hunde undersøger område ved motorvejen

Annonce