Annonce
Aarhus

Classic Race Aarhus reddet: Arrangøren er klar med en ny og forbedret udgave i 2021

Den 28.-30. maj 2021 bliver der igen mulighed for at opleve både klassiske og topmoderne racerbiler rundt om Mindeparken. Foto: Classic Race Aarhus/Henrik Sørensen
Et positivt svar fra Erhvervsstyrelsen og støtte fra Aarhus Kommune og Salling Fondene har sikret, at der bliver kørt racerløb ved Mindeparken i 2021.
Annonce

AARHUS: Århusianerne kan igen se frem til at opleve klassiske og topmoderne racerbiler køre i høj fart rundt om Mindeparken.

Nordeuropas største racefestival Classic Race Aarhus er nemlig økonomisk sikret, hvilket betyder, at festivalen vil blive afviklet fra 28.-30. maj 2021.

Det skriver Classic Race Aarhus i en pressemeddelelse.

- Vi har været igennem en hård tid, siden vi i marts blev nødt til at aflyse på grund af Covid-19. Men nu har vi netop modtaget positivt svar fra Erhvervsstyrelsen på vores ansøgning om kompensation for det aflyste arrangement. Sammen med den fantastiske støtte fra Aarhus Kommune og Salling Fondene gør det, at vi nu er helt sikre på at afvikle festivalen i 2021, siger Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

Annonce

Større og bedre festival

Ifølge arrangøren bliver det en større og bedre festival, som gæsterne kan opleve næste år. Det sportslige program for de forskellige motorsportsklasser er stort set på plads.

- Men også alle de nye tiltag, vi havde klar til den aflyste festival, bliver til noget. Le Mans-legenden Tom Kristensen vil stadig stå i spidsen for børnemotionsløbet rundt på den lukkede racerbane, og vores nye samarbejdspartner LEGO har bekræftet, at man er med igen. Har aflysningen af årets løb gjort noget som helst godt, er det, at vi rent faktisk har kunne både finpudse og udvikle mange nye tiltag. Så jeg er sikker på at vores ønske om at udvikle Classic Race Aarhus til en festival for hele familien bliver opfyldt i 2021, siger Poul Dalsgaard.


Har aflysningen af årets løb gjort noget som helst godt, er det, at vi rent faktisk har kunne både finpudse og udvikle mange nye tiltag.

Poul Dalsgaard


Annonce

Stor tak til partnere og frivillige

Formanden udtrykker en stor tak til alle festivalens samarbejdspartnere, som har støtte op omkring festivalen i den svære tid, ligesom de mange frivillige, som festivalen er afhængig af, har sagt ja til at tage en tørn i det nye år.

- Ikke en eneste har trukket sig. Og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra de frivillige. Det varmer, og nu er vi alle klar til at give den fuld gas frem mod festivalen 28.-30. maj 2021, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF For abonnenter

Bagkanten: Check af mulig forseelse; VAR keder fodbolden ihjel

Annonce