Annonce
Aarhus

Classic Race overvejer udsættelse: - Det ser meget sort ud

Planlægningen er vanskelig og nærmest umulig med de seneste stramninger om, hvor mange mennesker der må samles ad gangen. Det kan betyde en udsættelse af Classic Race Aarhus, fortæller Poul Dalsgaard. Foto: Axel Schütt
Lige nu ser det ud til, at årets Classic Race må udskydes på ubestemt tid. Det er svært at planlægge et arrangement med 1.000 frivillige, når man ikke må samles mere end ti, lyder det fra direktøren for Classic Race.
Annonce

AARHUS: Det kan være noget bøvl at samle 1.000 mennesker på Skype.

Men når man ikke må samles mere end ti personer ad gangen, er det et af de eneste alternativer, der er, når dette års Classic Race skal planlægges.

Derfor ser det sort ud med at planlægge og afholde selve arrangementet, som det ser ud nu, fortæller Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

- Vi gør alt, vi kan for at gennemføre Classic Race, som vi plejer - når vi plejer. Men det ser sort ud. Lige nu er, at det er ultrasvært og vanskeligt at planlægge de forskellige begivenheder, når vores arbejdsgrupper ikke kan samles, siger han.

Det er normalt i disse uger, at Classic Race og de tusindvis af detaljer skulle gennemgås og planlægges, for at alt kan lykkes. Men kontoret er, som så mange andre arbejdspladser, lukket ned i de her dage. Derfor er planlægningen gået i stå, og det giver store udfordringer, fortæller Poul Dalsgaard.

- Vi følger naturligvis myndighedernes råd, påbud og anvisninger, men de seneste stramninger, hvor vi alle skal arbejde hjemme og kun må samles ti personer, gør det i praksis umuligt at arrangere, siger han og tilføjer:

- Derfor ser vi nok også desværre ind i et scenarie, der hedder, at vi må udskyde årets arrangement.

Annonce

Kæmpe puslespil

Men der er også et kæmpe puslespil, der skal gå op, hvis man flytter datoen for Classic Race Aarhus, der efter planen skal afholdes 15. - 17. maj.

- Så skal vi have racerkørernes løbskalender, sponsorernes og kundernes kalender, samt alle leverandørernes tidsplaner til at gå op - for ikke at nævne reserveringen af Mindeparken og Tangkroen, lyder det fra direktøren.

Men beslutningen om, hvorvidt arrangementet skal udskydes eller ej, presses også af snarlige deadlines. Alle holder derfor vejret og arbejder intensivt på at finde mulige, alternative datoer for Classic Race Aarhus.

Poul Dalsgaard kan derfor heller ikke sige med sikkerhed, hvad der skal ske med årets Classic Race Aarhus før slutningen af næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye restriktioner for børn og lærere når skolerne starter

Aarhus

Nej tak til tobak i skoletiden

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus

Liveblog: Sådan fordeler smittetilfældene sig i Aarhus 

Aarhus

Efter coronaudbrud: Somaliske foreninger lukker ned for al aktivitet

Annonce