Annonce
Aarhus

Classic Race i nyt samarbejde: Lego laver oplevelsesområde i Mindeparken

Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus, Philip Bay Thøgersen, Lego, og Mikkel Hofmann Larsen, Lego sammen med den imponerende Porsche 911-model. Foto: Classic Race Aarhus
Legetøjsgiganten stiller i dette års udgave af racerløbet med Lego-biler og aktiviteter for hele familien.
Annonce

AARHUS: Der mangler sjældent biler, når Classic Race Aarhus tre dage om året forvandler området ved Tangkrogen og Mindeparken til en racerbane, og i 2020-udgaven bliver der endnu flere biler end de forudgående år.

Classic Race Aarhus har netop indgået en aftale med legetøjsgiganten, Lego, der i år fylder et større område på Tangkrogen og i Mindeparken med udstillede Lego-biler og aktiviteter. Blandt andet får børn i alle aldre muligheden for selv at bygge en racer af de elskede klodser. Samtidig byder oplevelsesområdet også på en til den tid helt frisk nyhed. Gæsterne til Classic Race bliver nemlig nogle af de første til at se Lego-udgaven af en af de potente biler i den nye 'Fast and Furious'-film, der får premiere 14 dage før motorfestivalen i Aarhus. Det er endnu hemmeligt, hvilken bilmodel der er tale om.

- Vi er både glade og stolte over, at et så fantastisk brand vil være med hos os. Det er virkelig en blåstempling af vores festival. Det bliver en enestående mulighed for vores gæster til at kombinere motorsport, biler og kreativ leg. Lego kommer med et stort setup, så der bliver noget for både børn og voksne, fortæller Poul Dalsgaard, direktør for Classic Race Aarhus.

En helt unik oplevelse venter desuden publikum, når Lego udstiller en Porsche 911. Bilen er næsten af samme størrelse som dem, der i mange år dominerede i 24-timers løbet i Le Mans - forskellen er bare, at hele bilen er bygget af de berømte klodser. Alt er som på den rigtige model af den tyske sportsvogns-legende, men udført i Lego klodser.

Bilen har netop været udstillet ved Lego World 2020 i Bella Centret.

Annonce

Familieevent

Til dette års Classic Race Aarhus opstiller Lego flere specialbaner i børneområdet. Her kan publikum selv prøve at styre Legos avancerede bilmodeller. Mange af bilerne kan styres via mobiltelefonen. Der bliver også plads til selv at bygge en racer af de berømte klodser. Et stort bassin er fyldt med klodser, hvor far og datter eller mor og søn kan konkurrere om at skabe den flotteste og hurtigste bil.

Folkene bag Classic Race Aarhus har længe haft en ambition om at gøre racerfestivalen til en familieevent - og ikke bare noget, som far skal ud at se.

- Det bliver fantastisk. Det er et stort skridt i vores ønske om at gøre Classic Race Aarhus til en byfest og familiebegivenhed, udtaler Poul Dalsgaard.

Annonce

Land Rover Defender, Aston Martin og mange flere

Legetøjsgiganten fra Billund stiller selv med egne medarbejdere til arrangementet i maj.

- Vi glæder os til at være en del af Nordeuropas største racefestival. Vi kommer med produkter til både børn og voksne. Der bliver rig mulighed for at bygge og lege med sine børn under Classic Race Aarhus, forklarer Philip Bay Thøgersen, Associate Brand Manager hos Lego.

Det er første gang, at Lego er med i et event af denne art, hvor fokus virkelig er på biler.

- Vi har også mange biler i vores portefølje, så vi kommer til at udstille nogle af vores mange Lego-bilmodeller. Blandt andet vores Land Rover Defender, Aston Martin og mange flere, siger Philip Bay Thøgersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce