Annonce
Aarhus

Classic Race på jagt efter ny direktør

Mike Legarth stopper som direktør i Classic Race Aarhus. Foto: Axel Schütt
Efter fire år vil Mike Legarth ikke længere være direktør i Classic Race Aarhus.
Annonce

Aarhus: Efter fire år som direktør for Classic Race Aarhus har Mike Legarth valgt at sige stop. Begrundelsen skal findes i for meget arbejde.

- Det har været en spændende opgave at stå i spidsen for en velgørende organisation med 1.000 frivillige og masser af udfordringer, men også krævende. Med bopæl og egen virksomhed i Kolding er det ikke længere muligt at håndtere begge opgaver helhjertet, siger Mike Legarth.

Han siger dog ikke helt farvel til Classic Race, men får en noget mindre rolle i fremtiden, hvor han skal være med til at finde biler og kørere til det årlige race i Aarhus.

Bestyrelsesformand for Classic Race Aarhus, Claus Søgaard Poulsen skal nu på jagt efter en ny direktør til løbet.

- Vi er glade for, at Mike fortsat vil bidrage til udvikling af eventet med sine spidskompetencer. Vi vil nu igangsætte en proces med at finde en kandidat som direktør til at videreudvikle Classic Race Aarhus, siger Claus Søgaard Poulsen i en pressemeddelelse.

Det har været en spændende opgave at stå i spidsen for en velgørende organisation med 1.000 frivillige og masser af udfordringer, men også krævende. Med bopæl og egen virksomhed i Kolding er det ikke længere muligt at håndtere begge opgaver helhjertet.

Mike Legarth

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce