Annonce
Østjylland

Codan flytter til Favrskov Kommune

Borgmester Nile Borring, Favrskov Kommune: "I kommunen er vi glade for at kunne byde Codan velkommen i vores attraktive erhvervsområde i Søften." Pressefoto
I løbet af sommeren 2021 skifter Codan sit kontor i Aarhus ud med et nyt domicil i Favrskov Kommune

FAVRSKOV: Favrskov Kommune bliver hjemsted for et af Danmarks største forsikringsselskaber, når Codan til sommer skifter adressen i Aarhus ud med Favrskov.

De nuværende kontorer i Århus lever ikke op til den måde, Codan vil arbejde på fremadrettet. Derfor har Danmarks tredjestørste forsikringsselskab brugt tid på at lede efter et nyt domicil, hvor de ønskede rammer bedre kan skabes.


Det valgte domicil ligger på en facadegrund med stor synlighed, og kommunens ønske er netop at tiltrække virksomheder med mange ansatte til disse erhvervsgrunde.

Nils Borring


Codan har besluttet at tilbyde sine medarbejdere muligheden for at arbejde hjemme to dage om ugen i fast form fremover. Det betyder også, at de fysiske rammer skal tilpasses en hverdag med flere videomøder og behov for sociale aktiviteter.

Størstedelen af medarbejderne, der får ny adresse på arbejdspladsen, er en del af Codans skadecenter, der årligt hjælper omkring 245.000 husstande og 50.000 små og store virksomheder med godt 200.000 skader.

Annonce

Erhvervsområde Søften

I Favrskov Kommune er borgmester Nils Borring glad for Codans beslutning om at flytte sit jyske hovedkontor.

- I kommunen er vi glade for at kunne byde Codan velkommen i vores attraktive erhvervsområde i Søften, der med sin beliggenhed lige op ad E45 gør det nemt for medarbejderne at komme til og fra. Det valgte domicil ligger på en facadegrund med stor synlighed, og kommunens ønske er netop at tiltrække virksomheder med mange ansatte til disse erhvervsgrunde.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Ny AGF-sportschef: Jeg er ikke komfortabel med at befinde mig i komfortzonen - jeg hader det

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce