Annonce
AGF

Corona-aftalen forlænget: AGF får opbakning fra tilskuerpladserne

Der bliver igen opbakning på tilskuerpladserne, når superligaen snart åbner. Arkivfoto: Axel Schütt
Ligesom i de afgørende kampe i den seneste superligasæson, bliver det dog med et begrænset antal pladser, når superligasæsonen fløjtes i gang.
Annonce

FODBOLD: Efter AGF's mest succesfulde superligasæson i 23 år, der som bekendt resulterede i en bronzemedalje og adgang til Europa League kvalifikationen, er sommerferien forbi. Første kvalifikationskamp i jagten på de ekstra sjove kampe i Europa er overstået og vundet.

Næste gang AGF'erne skal i kamp, bliver når Vejle kommer forbi Ceres Park i de to østjyske klubbers første kamp i 2020/2021s Superliga.

Og i modsætning til kampene i Europa League bliver der adgang for tilskuere til sæsonens superligakampe. Aftalen om et begrænset antal tilskuere, der også var gældende i sidste del af den seneste sæson, blev tirsdag forlænget.

Det betyder, at der som udgangspunkt i de kommende kampe igen bliver plads til 8.500 tilskuere på Ceres Park, fortæller AGF i en nyhed på klubbens hjemmeside.

- Det er stadig ærgerligt, at vi ikke kan benytte vores fulde kapacitet. Men som vi viste i foråret, så kan vi også skabe en god ramme under de rammer, der nu er udstukket. Og det vil vi gøre igen, når turneringen genoptages med vores kamp mod Vejle Boldklub den 14. september, siger Morten Lerke, der er ansvarlig for publikumsoplevelser i AGF.

På grund af det begrænsede antal billetter har sæsonkortholderne første ret til en plads på tribunerne, men kan ikke være sikker på at få præcis den plads, man har betalt for.

Torsdag 3. september kl. 15 åbner billetsalget for alle andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce