Annonce
Aarhus

Corona: Dickow og Malurt flytter koncerter i Aarhus

Musikhuset Aarhus rykker blandt andet de planlagte koncerter med Tina Dickow og Helgi Jónsson et halvt år i respekt for regeringens anbefalinger for at hindre corona-smitte. Foto: Axel Schütt
Musikhuset Aarhus aflyser planlagte koncerter og flytter dem til nye datoer.

AARHUS: I alt 12 planlagte koncerter i marts aflyses nu i Musikhuset Aarhus og flyttes til nye datoer på grund af faren for smittespredning i store forsamlinger.

Men foreløbig er der kun nye datoer på en del af aflysningerne.

- Vi arbejder på at finde nye datoer til alle 12 arrangementer, hvor der er solgt over 1.000 billetter, fortæller presseansvarlig Thomas Råhlin fra Musikhuset Aarhus.

Men de første flytninger er på plads:

Den planlagte genforeningskoncert med rockbandet Malurt torsdag 12. marts er aflyst og spilles i stedet 31. maj.

Dickow ked af det

Samtidig aflyser man to planlagte koncerter med Tina Dickow og husbonden Helgi Jónsson og kæmpe kor 22. marts. Disse koncerter flyttes til 11. oktober.

På sin Instagram-profil skriver Tina Dickow, at hun er ked af udskydelsen, men glæder sig over at Musikhuset har fundet en ny dato til koncerterne.

"Så får vi til gengæld et lille halvt år til at til fortsat at glæde os til at synge sammen. Så'n vælger jeg at se det. Masser af kærlighed hjemover," skriver sangeren til sine fans.

I forvejen aflyste Musikhuset i den forløbne weekend stand up med Rune Klan fredag aften. Den er i stedet flyttet til 12. september og to shows med komikerne Adam & Noah, der blev aflyst lørdag, bliver i stedet gennemført 19. september.

Annonce

Musikhuset giver besked

Flytningerne sker for at imødekomme regeringens anbefaling om at begrænse forsamlinger på over 1.000 mennesker.

Musikhuset understreger, at man selv via sms eller e-mail kontakter alle gæster, der har købt billetter, hvis et arrangement ændres, så man skal ikke selv kontakte Musikhuset.

Foruden disse koncerter og arrangementer aflyser Musikhuset 'Syng i Den Blå' 14. marts 2020 kl. 14.30, og 'Husker du, vi synger sammen' 25. marts 2020 kl. 12.30. Disse arrangementer er aflyst og der er ikke sat eventulet nye datoer på dem.

- Desuden prøver vi at afvikle nogle af arrangementerne med under 1.000 gæster ved at åbne balkonen og give publikum mulighed for at fordele sig mere i salen og på balkonen, så man ikke sidder så tæt, fortæller Thomas Råhlin.

Annonce

Mere spredte sæder

Det vil man forsøge med et show med "Den Korte Radioavis" og med "Whitney Houston - The Greatest Love of All."

Musikhuset beder samtidig gæster, der ifølge sundhedsstyrelsens retningslinier bør holdes i karantæne, om at undlade at møde op i Musikhuset. Sundhedsstyrelsens anbefaling om at blive hjemme, hvis man har været på rejse til risikoområder, er at betragte som et sygdomstilfælde, og derfor kan man ikke refundere allerede købte billetter, oplyser Musikhuset.

Musikhuset opdaterer løbende sin hjemmeside med aktuel information om hvordan corona-beredskabet påvirker arrangementer i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce