Annonce
Syddjurs

Corona er også nået til sommerlandet: Djurs Sommerland udskyder sæsonåbningen

Der går lidt, før Henrik B. Nielsen igen kan kigge på "Tigeren" i fuld fart. Åbningen af Djurs Sommerland er nemlig blevet udskudt. Foto: Jens Thaysen
For at kunne garantere sikkerheden for både ansatte og gæster har Djurs Sommerland nu valgt at udskyde åbningen af dette års sæson.

NIMTOFTE: Corona-udbruddet er nu også nået til Nimtofte. Nærmere bestemt Djurs Sommerland, hvor man nu udskyder årets sæsonåbning, så det bliver 20. maj i stedet for 2. maj, at man slår dørene op til rutsjebanerne, isboderne og vandlandet.

- Vi oplever alle, at den aktuelle situation hele tiden ændrer sig, og det skal vi forholde os til. Samtidig er der et stort arbejde forbundet med at starte en ny sæson op, og det kræver blandt andet, at mange mennesker er på arbejde på samme tid. Det er smitterisikoen for stor til på nuværende tidspunkt. Derfor er det desværre nødvendigt at tage den svære beslutning at udskyde vores åbning, siger Henrik B. Nielsen, der er administrerende direktør i Djurs Sommerland.

Fordi nogle gæster jo allerede har købt sæsonkort til den kommende sæson, har Henrik B. Nielsen og hans kolleger forsøgt at finde en løsning, så sæsonkortene stadig giver adgang til lige så mange åbningsdage, samtidig med at man vil kunne åbne parken til halloween.

- Af hensyn til vores mange gæster med sæsonkort har vi undersøgt mulighederne for at forlænge sæsonen. Djurs Sommerland holder derfor åbent de to sidste weekender i september, som stadig gør det muligt for parken at nå at blive klar til Magisk Halloween i efterårsferien, fortæller han.

Skulle der ske yderligere ændringer i forhold til Djurs Sommerlands' åbningstider, vil man fortælle om det på parkens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce