Annonce
Horsens

Corona: Nu er der fri parkering på kommunens p-pladser

Der er sat sorte sække på betalingsautomaterne i midtbyen, her i Borgergade. Den fri parkering er gældende i foreløbig 14 dage. Foto: Lene Vestergaard
Der er sat sorte sække på betalingsautomaterne, og de ansatte, der servicerer automaterne, er sendt hjem. Kommunen understreger, at den fri parkering i foreløbig 14 dage kun gælder på kommunens p-pladser.

Horsens: Horsens Kommune har indført gratis parkering på de kommunale parkeringspladser i foreløbig 14 dage. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Der er sat sorte sække på betalingsautomaterne i midtbyen, så det ikke er fysisk muligt at betale for at holde på p-pladserne.

- Vi har taget dette skridt, fordi vi ikke vil belaste vores vagttelefon med opringninger omkring automater, der måtte være i stykker, og fordi de ansatte, der servicerer automaterne, er sendt hjem fra arbejde, skriver kommunen i pressemeddelelsen.

Kommunen understreger, at ændringen i betalingen kun gælder de kommunale parkeringspladser. Nedlukningen varer indtil videre 14 dage, eller så lang tid som det er nødvendigt.

Med pressemeddelelsen følger en opfordring til at tænke over, om det er nødvendigt at bevæge sig ind til midtbyen, men også en opfordring til at støtte det lokale handelsliv.

- Samtidig er det rigtig vigtigt for os alle, at vores lokale butikker, cafeer og forretninger kommer godt ud på den anden side, men vi håber, at du vil udnytte mulighederne for at hente take away, handle lokalt på nettet, købe gavekort m.m., når det er muligt, skriver kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Trods øget smittefare: Demonstration mod politivold og racisme i Aarhus

112

- Skal vi slice ham her? Truede ung mand med kniv og sparkede sidespejl af politibil

Annonce