Annonce
Aarhus

Corona rammer samlingspunkt: Ingen skøjtebane ved Musikhuset i år

Skøjtebanen ved Musikhusparken bliver ikke åbnet i år på grund af de nuværende coronarestriktioner. Foto: Flemming Krogh
Skøjtebanen mellem Musikhuset og Ridehuset bliver ikke åbnet i år.
Annonce

AARHUS: Der kommer ingen udendørs skøjtebane i Musikhusparken i år.

Normalt ville arbejdet med opsætningen af skøjtebanen mellem Musikhuset og Ridehuset gå i gang i disse uger, men på grund af corona-restriktionerne bliver der ingen skøjteløb i den centrale del af Aarhus.

- Det er rigtig, rigtigt ærgerligt, at vi ikke kan sætte skøjtebanen op i år. Det er efterhånden blevet en fast tradition, at man kan løbe på skøjter og hygge sig her i Aarhus i vintermånederne. Men vi er nødt til først og fremmest at sikre, at vi stopper spredningen af coronavirus, og derfor mener vi, at det mest ansvarlige er ikke at sætte skøjtebanen op, siger Rabih Azad-Ahmad, rådmanden for Kultur og Borgerservice i en pressemeddelelse.

Med de nuværende restriktioner må der ikke være mere end 50 personer på skøjtebanen, og da det er svært at opdele banen i zoner, vil det ifølge pressemeddelelsen nærmest være umuligt at sikre, at skøjteløberne holder den nødvendige afstand.

Skøjtebanen er traditionelt et populært samlingspunkt i byen. Lukningen sker derfor også for, at skøjtebanen ikke udvikler sig til et hotspot.

- Det er en skam, at det, der normalt er skøjtebanens største styrke, nu bliver årsagen til, at den ikke kommer op. Men tiden kræver, at vi er sammen hver for sig, og at vi passer på hinanden, lyder det fra rådmand Rabih Azad-Ahmad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce