Annonce
Aarhus

Corona-smittet Tøfting har tabt nyt væddemål: Nu skal han gå til Flensborg

Stig Tøfting gik i december 2019 fra Aarhus til Herning efter at han havde tabt et væddemål. Nu sender et nyt tabt væddemål ham ud på en mere end dobbelt så lang tur. Foto: Stig Tøfting
Bidens sejr ved præsidentvalget i USA, sender 'Plæneklipperen' ud på en lang gåtur. Lige nu skal han dog ingen steder. Han er smittet med corona og er derfor isoleret derhjemme.
Annonce

AARHUS: I december sidste år måtte Stig Tøfting snøre kondiskoene og begive sig ud på en 80 kilometer lang gåtur fra Aarhus til Herning. Den gamle midtbaneslider havde som bekendt tabt et væddemål. Tøfting havde dengang hævdet, at FCM ikke kunne vinde i Brøndby. Det kunne midtjyderne. Resultat? Stig Tøfting tabt væddemålet og i stedet vundet en gåtur fra Aarhus til Herning.

Selv om Stig Tøfting garanteret lærte noget af det tabte væddemål og gåturen til Herning, så afholdt det ham ikke for at indgå nye væddemål med lange gåture som indsats.

- Hvorfor skulle jeg også det? Jeg vinder langt de fleste væddemål, jeg indgår, siger Stig Tøfting og fortæller, at det ikke er usædvanligt, at han vinder 200 flasker vin op året i diverse væddemål.

Han har dog for nylig tabt et væddemål om, hvem der ville vinde præsidentvalget i USA. Stig Tøfting satsede på Trump, mens USA-analytikeren Mirco Reimer-Elster forudså Biden som vinder. I modsætning til Donald Trump, der siden valget har haft mere end svært ved at erkende nederlaget, så er Stig Tøfting ikke den der klynker over et tabt væddemål eller forsøger at snakke sig fra nederlaget. Tværtimod har han allerede gjort sig de første tanker om den 174 kilometer lange gåtur til Flensborg.

Annonce

Vil overnatte på kroer

Da han gik til Herning, skete det over tre dage. Denne gang er turen mere end dobbelt så lang.

- Så jeg regner med at bruge en uges tid på turen, siger han.


Da jeg gik til Herning tog jeg fem kilo på. Nu skal jeg bo på hotel og spise godt

Stig Tøfting


Planen er at finde nogle kroer, som han vil overnatte på på sin tur ned gennem Jylland for på den måde at sikre sig ordentlig søvn og solide måltider mad, vel vidende at måltiderne kan sætte sig på sidebenene.

- Da jeg gik til Herning tog jeg fem kilo på. Nu skal jeg bo på hotel og spise godt, siger han.

Hvornår han begiver sig ud på turen, ved han ikke endnu.

- Det finder jeg ud af, men det bliver ikke på den her side af nytår, siger han.

Annonce

Smittet med corona

Lige nu kræver det på grund af corona-pandemien et anerkendelsesværdigt formål at få lov til at krydse grænsen til Tyskland, og det er nok mere end tvivlsomt, om myndighederne godkender et tabt væddemål som anerkendelsesværdigt.

Men når smittespredningen tager af og grænsen til Tyskland åbner, er Stig Tøfting klar. Lige nu er Tøfting og familien dog selv ramt af coronaen.

- Konen blev konstateret smittet i torsdags og jeg fik samme melding i lørdags. Det er dog ikke noget, jeg går i panik over. Jeg har ingen symptomer, og jeg tror ikke, at corona er så slemt, som vi får at vide, siger han.

Symptomer eller ej - coronaen er stadig årsag til, at livet hos 'Tøffe' lige nu leves på langs i sofaen.

- Vi får tæsket nogle serier af på de forskellige streamingtjenester.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Aarhus

Corona fordelt på alder: Det går den rigtige vej for alle grupper i Aarhus

Annonce