Annonce
Aarhus

Corona udskyder kæmpeudvidelse af Storcenter Nord: Kundeoplevelsen skal sikres

Sådan er Storcenter Nord planlagt til at komme til at se ud fra Helsingforsgade, hvor der er planlagt et nyt indgangsparti med boliger over. Nu forsinkes hele projektet. Visualisering: Link Arkitektur
Håndværkerne stod på spring for at gå i gang med at udvide Storcenter Nord til dobbelt størrelse med biografer og boliger. Men så kom coronaen.
Annonce

AARHUS: Corona-pandemien forsinker nu en planlagt, kæmpestor udvidelse af Storcenter Nord med et år.

Planerne er at renovere centret og samtidig udvide det med seks biografsale på taget, 250 nye boliger og flere butikker. Byggeriet skulle have været i gang her i foråret, men bygherren, Salling Group, træder nu på bremsen på grund af corona-krisen.

I begyndelsen af april orienterede Thor Jørgensen, executive Vice President i Salling Group, i en mail de involverede parter.

- Kære alle. Covid-19 er en helt ekstraordinær situation, hvilket også betyder, at store dele af Storcenter Nord er lukket i disse dage. Det er klart, at det påvirker os alle. Vi har derfor valgt at udskyde renoveringsprojekt af Storcenter Nord til marts 2021, skriver han.

- Selvom vi havde glædet os til at komme i gang – ikke mindst for at kunne byde vores gæster indenfor i et topmoderne center – vil vi for alles skyld gerne sikre en god, almindelig drift, før vi går i gang, fortsætter han.

Af mailen fremgår det, at Salling Group ikke vil byde kunderne at blive mødt af byggerod, når de vender tilbage til centret efter corona-krisen.

- Et byggeprojekt kan naturligvis påvirke oplevelsen i centeret, mens det pågår, og vi ønsker ikke at give kunderne en anden oplevelse, end den de er vant til i Storcenter Nord i tiden efter, at samfundet er lukket op, skriver Thor Jørgensen.

- Kunderne skal derimod møde et center, som de er vant til at benytte. Ved at udskyde renoveringsprojektet en anelse håber vi, at vi kan hjælpe alle lejere bedst muligt og sikre kundeoplevelsen oven på en helt ekstraordinær situation.

Hovedideen bag den planlagte udvidelse, som altså nu er udskudt til først at skulle starte marts 2021, er at gøre Storcenter Nord til en integreret del af lokalområdet med boliger indlemmet i selve centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce