Annonce
AGF

Coronakrisen rammer AGF: Overskuddet skrumper ind

Det er blandt andet kampene uden tilskuere, der har fået AGF til at nedjustere forventningerne til regnskabet. Foto: Axel Schütt
Klubben regner dog stadig med, at regnskabet for 2019/2020 vil ende med et overskud.
Annonce

FODBOLD: AGF sænker forventninger til det kommende årsregnskab. Det meddeler klubben i en fondsbørsmeddelelse torsdag. Det er coronaepidemien, der er den store årsag til, at overskuddet i Superligaklubben ikke bliver ligeså stort som forventet.

I en fondsbørsmeddelelse i begyndelsen af det nye år meldte AGF ud, at man forventede et overskud på mellem 10 og 15 millioner for regnskabsåret 2019/2020. Et resultat, man nu forventer vil lande på mellem fem og 10 millioner i stedet, skriver AGF på sin hjemmeside.

- Trods indfrielse af den økonomiske forudsætning om en plads i top-8 i 3F Superligaen har restriktionerne for større forsamlinger og som følge heraf et lavere aktivitetsniveau haft negativ indvirkning på regnskabsårets 4. kvartal. Der er fortsat usikkerhed omkring effekten af COVID-19, omfanget af de tilhørende kompensationspakker og den resultatmæssige påvirkning heraf, men for regnskabsåret 2019/20 forventer AGF A/S et positivt resultat før skat på mellem 5 til 10 mio. kr, står det blandt andet i torsdagens fondsbørsmeddelelse.AGF er på nuværende tidspunkt placeret på tredjepladsen i Superligaen. Holdet møder fredag aften AaB på Ceres Park.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Annonce