Annoncørbetalt indhold

Coronakrisens ulidelige kedsomhed

Denne artikel er sponsoreret.

I disse corona tider hvor det er forbudt at samles mere end 10 personer, er der ikke meget larm i gaden, og livet kan godt blive lidt kedeligt - selv i Århus. Men hvad gør man så, hvis nu f.eks. man er et par gode venner og gerne vil feste lidt? Byens beværtninger er lukkede under krisen, og man er grundlæggende overladt til det private domicil. Heldigvis holder dagligvarebutikkerne åbne, og hylderne med øl og spiritus bugner af overskud fra de mange aflyste arrangementer, så den side af sagen er ingen hindring for en god aften.

At lave sin egen stue om til en balsal og inviterer revl og krat, går dog ikke, for så runder man hurtigt det tilladte antal på ti personer. Men under ti personer må man gerne være, og via strip Århus kan man faktisk bestille passende underholdning til et mindre privat herre selskab - eller dame selskab for den sags skyld.

Bestillingen gøres nemt online, og så er der hed underholdning der får alt corona melankolien til at forsvinde som dug for solen. Pludselig står man med en fest sammen med sine bedste venner hjemme i privaten, som får mangt en bytur til at blegne. Er man den type der går op i tallet på bundlinjen, så vil den private fest også der vise sig at have sine fordele frem for byturen. Øl og spiritus er væsentligt mindre lommesmerte-forårsagende når det hentes hos købmanden i stedet for i baren på byens beværtninger. Og udgifterne til den bestilte underholdning, der sikrer de festlige løjer på hjemme matriklen, er hurtig tjent ind på den konto.

Der kan bestilles show med både en og to artister, og bureauet er behjælpelig med flere gode forslag. Visse begrænsninger er der dog grundet coronaen… bodytequila og lapdance leveres ikke så længe krisen står på. Men så længe man ikke er over 10 personer samlet, så er der faktisk ikke andre begrænsninger i forhold til normalen. Og den dag corona krisen er overstået, så er ideen faktisk stadig værd at overveje.

Værende i den kedelige corona situation som vi alle er i øjeblikket, gælder det at finde livsglæde inden for de udstukne rammer. Således kan man også vælge at samles om andre ting end fest, selvom det jo nok er det Århus ungdom savner mest. Men i stedet for en stripper kunne man overveje at hyre en foredragsholder til at komme og tale. Ofte er foredragsholdere dog noget dyrere end strippere, og mere målrettet de store forsamlinger som jo ikke er tilladt for tiden. En børnefødselsdag kan også klares med bestilling af underholdning udefra. En klovn eller tryllekunstner kan hurtigt gøre dagen lidt sjovere. Også selvom der grundet krisen ikke blev plads til at invitere alle dem, man gerne ville have haft med med til festen. Det korte af det lange er dog, at livet ikke behøver gå i stå, og at det fortsat er muligt både at holde fest og få underholdning og oplevelser. Og også inden for de udstukne rammer, som den coronaen har påført os alle sammen.

Denne artikel er sponsoreret af Stripdanmark.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.