Annonce
Aarhus

Appel til restauranter om overskydende råvarer: - Vi vil gerne kunne hjælpe i endnu større grad

Christina Nielsen var en af de 150 ansatte fra Skejby, der kunne hente mad på restaurant Atrium torsdag. Foto: Axel Schütt
CSR Aarhus vil gerne give ekstra støtte til de mennesker, der løber ekstra hurtigt i disse dage. Derfor appellerer organisationen til restauratører og restauranter, der har mad i overskud.

AARHUS: Torsdag kunne CSR Aarhus i samarbejde med restaurant Atrium tilbyde gratis aftensmad til en del af sundhedspersonalet fra Skejby.

CSR Aarhus vil dog gerne have mulighed for at fortsætte med at gøre noget ekstra for dem, der yder en ekstra indsats i denne tid, og de udsatte i samfundet. Derfor vil de gerne i kontakt med restauratører og restauranter, der har overskydende mad eller ekstra råvarer, som man kan komme ud og hente og levere til steder, hvor det kan være med til at gøre ekstra gavn.

- I dag har vi haft mulighed for at hjælpe noget af personalet på Skejby, men vi vil gerne kunne række ud til flere i Aarhus og omegn og hjælpe dem der har brug for det. Ikke bare på sygehuse, men også ude på plejehjemmene, hvor der virkelig bliver løbet stærkt i disse dage, siger Tugce Keskin, der er administrationsansvarlig hos CSR Aarhus.

- Hvis restauranten kontakter os, så skal vi nok sørge for at få råvarerne hentet og bragt det videre ud i verden, siger Tugce Keskin.

Håbet er, at man kan få projektet så godt i gang, at man vil være i stand til at hjælpe de steder, der har brug for en ekstra hånd i løbet af den nuværende karantæneperiode, som løber frem til 30. marts.

Har man råvarer i overskud, så kan man tage kontakt til Tugce Keskin på telefon 6018 3391 eller på tk@csraarhus.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Navne

Ny medarbejder i Djurslands Bank

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce