Annonce
Aarhus

Cykelryttere sadler om: Danmark trampes tyndt i stedet for Paris

Fredag var der morgensamling for det østjyske Rynkeby-hold, der i år tager etaperne rundt i Danmark i stedet for en tour til Paris. PR-foto
Det østjyske Team Rynkeby napper i år en tur rundt i Danmark i stedet for eksotiske etaper til Frankrig. Millioner ruller dog ind til Børnecancerfonden.
Annonce

AARHUS: Selv om Paris lyder mere eksotisk end Bramminge i en cykelrytters øre, så skal der køres penge ind til Børnecancerfonden.

Fredag formiddag klikkede 30 gul-klædte cykelryttere fra Team Rynkeby Østjylland i pedalerne for at begynde en cykeltur rundt i Aarhus og markere årets egentlig løb, der køres i juli. Ikke til Frankrig, som det plejer, men som et Tour de Danmark i stedet.

Formålet med turen var at takke en række af de lokale virksomheder, der støtter velgørenhedscykelholdets indsamling til Børnecancerfonden. For nok har coronaudbruddet sat en stopper for Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris, men ikke for cykelholdets indsamling til Børnecancerfonden.

Annonce

Gavmildheden rekordstor.

1.541 virksomheder har i år betalt mindst 20.000 kroner for at få deres logo på tøjet hos et af Team Rynkebys 57 lokale hold. Det er en fremgang på 15 procent i forhold til sidste år, og det højeste antal tøjsponsorer nogensinde.

- Det betyder, at vi på trods af corona og økonomisk usikkerhed stadig kan sende et stort tocifret millionbeløb videre til Børnecancerfonden. Det er naturligvis en stor glæde, når vi nu ikke skal til Paris, siger Hans-Christian Schimmelmann, Team Manager for Team Rynkeby Østjylland.


Livet er jo ikke blevet mindre usikkert for de ramte børn og deres familier

Ivan Jæger Christiansen, direktør, Proshop


Annonce

Tour de Danemark

Da forsamlingsforbuddet blev hævet fra 10 til 50 personer 8. juni, åbnede det for, at Team Rynkeby Østjylland kunne begynde at træne som hold, og nu har det lokale hold så planlagt en Tour de Danemark over fem dage fra 6. til 10. juli.

Første stop på Team Rynkeby Østjyllands takke-tur var hos Proshop.dk i Højberg, der er en af de lokale guldsponsorer. Virksomheden har en medarbejder med på holdet i år.

- Vi køber helt ind på projektets værdier om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre. Og så har børn med kræft stadig brug for voksne, der tager ansvar – også selvom vi lever i en usikker tid. Livet er jo ikke blevet mindre usikkert for de ramte børn og deres familier, siger Ivan Jæger Christiansen, der samtidig bød de lokale rynker på morgenmad - og en sponsorkontrakt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce