Annonce
Aarhus

Dårlig dag for 23-årig: Syv sigtelser på én gang og en beslaglagt bil

En yngre mand fik tirsdag beslaglagt sin bil og måtte samtidig følge med på politistationen, hvor han blandt andet blev sigtet for at køre uden kørekort og for at have euforiserende stoffer på sig. Foto: Mads Claus Rasmussen
Da en 23-årig tirsdag kørte ind på en tank i Viby, havde han nok ikke regnet med at forlade stedet siddende i en politibil og med syv sigtelser hængende over hovedet.

VIBY: Da en 23-årig mand tirsdag klokken 18.03 holdt ind på tanken på Ormslevvej i Viby, gik der ikke lang tid før det private køretøj var skiftet ud med en politibil.

En patrulje så manden holde ind på tanken, og da de vidste, at den 23-årige var frakendt kørekortet, kørte de efter. Den 23-årige gik ind i tankkiosken og lod sin bil holde i tomgang udenfor. Da betjentene kom ind i butikken og sigtede ham for at køre uden kørekort, nægtede han at have kørt bilen. I stedet lød forklaringen at en ven - hvis navn han ikke kunne huske - havde siddet bag rattet. Men nu var vennen altså forsvundet påstod den 23-årige.

Det troede betjentene ikke på, og de kiggede derfor overvågningen fra tanken igennem. Her var det tydeligt at se, at det var den 23-årige, der kørte bilen ind på tanken - og ovenikøbet uden sikkerhedssele.

Da det var tredje gang inden for relativt kort tid, at den unge mand blev standset uden kørekort, blev hans nykøbte bil beslaglagt. Først nåede betjentene dog at ransage den og det viste sig at være en god idé.

I bilen fandt de nemlig kokain, MDMA, hash og en springkniv.

Den 23-årige blev derfor anholdt og fik hele syv sigtelser med sig hjem. Udover tre sigtelser for besiddelse af kokain, MDMA og hash samt en sigtelse for besiddelse af kniv, blev han sigtet for at køre uden kørekort, for manglende brug af sele og for at køre i en bil med nedslidte dæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Corona-smitten går stadig den rigtige vej, men Aarhus er voldsomt overrepræsenteret i statistikken

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce