Annonce
Østjylland

Dårligt nyt for tøjglade kvinder: Ikke noget megamodeshow i 2020

Niels Olsen ledte 1200 gæster gennem sidste års modeshow, hvor deltagerene blandt andet fik mulighed for en svingom med Sanne Salomonsen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Brandsikkerhed sætter stopper for Anna & Søs' store satsning i år, men modeshows skal der nok komme alligevel.

Odder: Det er mega-øv, men der bliver ikke noget megamodeshow fra Anna & Søs i Spektrum Odder i år.

Det skriver Anna Jensen fra Anna & Søs i en pressemeddelelse.

Årsagen er ifølge pressemeddelelsen stramninger i de brandmæssige foreskrifter. Det forhindrer flere end 700 gæster i hallen.

Selvom Spektrum den seneste tid har udført en række forbedringer for at imødekomme de skærpede krav, har det ikke været nok til at få brandgodkendt Spektrum til de 1200 gæster, der i flere år har stået i kø for at sikre sig adgang til en aften med modeshow, underholdning og masser af præmier og gaver.

I stedet for Danmarks største modeshow vil Anna & Søs afvikle en række mindre shows i et nyt koncept i løbet af foråret.

Annonce

En anden løsning

Megamodeshowet er det eneste arrangement, der bliver berørt af stramningerne, alle øvrige aktiviteter i Spektrum kan gennemføres som hidtil.

Anna & Søs oplyser desuden, at de er i god og konstruktiv dialog med Spektrum Odders ledelse om at finde en løsning på afvikling af megamodeshow i et alternativt set-up i 2021.

- Vi håber, at der kan findes en model, så der igen kan komme megamodeshow i Spektrum, siger Lars Rasmussen, der er centerleder i Spektrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce