Annonce
Dødsfald

Dødsfald: Else Jørgine Olsen

Else Jørgine Olsen, Aarhus, er død få dage før sin 91-års fødselsdag.

Else Olsen voksede op i Helsted ved Randers, hvor hendes forældre drev en træskofabrik. Hjemmet var meget kærligt, og hun havde to ældre brødre.

I 1950 flyttede hun til Aarhus og fik kontorjob hos kolonialengrosfirmaet Nørregaard & Clausen, hvor hun var en meget betroet og trofast medarbejder. Else Olsen avancerede hurtigt til bogholder og bestred jobbet i mere end 30 år.

Hun mødte sin mand Henry ved en koncert i Aarhus, og de flyttede i egen byejendom i 1951, hvor de boede, indtil Henry døde i 2012. Allerede i 1970'erne etablerede de sammen med Else Olsens ene bror træskoforretning i Knudrisgade i Aarhus, hvor Else Olsen både tog sig af bogholderiet og også betjente kunder. Hun var en højt kvalificeret person både på jobbet og i hjemmet, hvor alt skulle være i orden, hvilket prægede hende livet igennem.

Parret fik aldrig børn, men nevøer og niecer var altid meget velkomne.

I de unge år kørte parret på mange udenlandsrejser først på motorcykel og senere i egen bil. Deres fælles interesser var haven og blomster, som de gik meget op i, og alt var i den fineste orden. De havde flere kolonihaver, men også sommerhus i Skæring.

Efter sin mands død flyttede Else Olsen på Lokalcenter Fuglebakken, hvor hun nød tilværelsen og tiden til at dyrke interessen for banko sammen med veninderne. Sygdom kom dog til at præge hendes sidste år, både tilbagevendende kræft og demens blev en del af hverdagen. Hun boede på Plejehjemmet Vestervang i kort tid inden sin død.

Else Olsen efterlader sig nevøer og niecer med familier.

BLIK

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

20-årig overfaldet af en gruppe hætteklædte mænd med 'ghetto-dialekt'

Annonce