Annonce
Dødsfald

Dødsfald: Poul Viggo Bartels Petersen

Poul Viggo Bartels Petersen, æresmedlem nr. 22 af AGF, er død, 59 år. Privatfoto

Poul Viggo Bartels Petersen, advokat og medejer af advokatfirmaet Kromann Reumert, Aarhus, er død efter lang tids sygdom. Han blev 59 år.

Poul Viggo Bartels Petersen voksede op i Aarhus og blev i 1978 student fra Marselisborg Gymnasium. Efter juridisk embedseksamen fra Aarhus Universitet i 1985 og nogle år som politifuldmægtig i Brønderslev blev han i 1988 ansat hos advokatfirmaet Storm Mortensen i Aarhus. Her fik han interesse for internationale forhold, og i 1989 studerede han jura på King's College i London. Bagefter arbejdede han for et internationalt advokatfirma i London.

I 1992 kom han til Aros Advokater i Aarhus. Kort efter årtusindskiftet vendte han tilbage til Rådhuspladsen i Aarhus, hvor advokatfirmaet Storm Mortensen i mellemtiden var blevet til Kromann Reumert gennem en af branchens mange fusioner. Her blev han partner og leder af selskabets afdeling for virksomhedsoverdragelser.

Selv om han altid var en travl mand og rejste meget i forbindelse med sit arbejde, så var der også plads til familien, og ikke mindst ferierne i familiens sommerhus i Gl. Skagen var blandt årets højdepunkter.

Foruden jobbet og familien fyldte sporten meget i hans liv. I 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne spillede han på AGF's divisionshold i håndbold, og det blev til 181 kampe og mere end 1.000 mål. Fra 1987 sad han i AGF's hovedbestyrelse, og i flere omgange var han formand for det børsnoterede selskab bag AGF's fodboldhold i superligaen. Det var ham en stor ære, da han på hovedgeneralforsamlingen i april i år blev udnævnt som æresmedlem nr. 22 af sin 139 år gamle klub AGF.

Poul Viggo Bartels Petersen efterlader sin hustru Helle Brockstedt og parrets to børn Caroline og Christian samt sin søster Sanne.

BLIK

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Bevaringsværdigt byggeri til salg: Prisen starter ved 14 millioner

Sport

Pointtab nager Aarhus United-topscorer

Annonce