Annonce
Dødsfald

Dødsfald: Universitetets højt respekterede problemknuser

Foto: Kim Haugaard
Annonce

Kommunikations- og pressechef Anders Correll, Aarhus Universitet, er død, 61 år.

Anders Correll døde uventet søndag 4. august, da han under et motionscykelløb på Sjælland, fik et ildebefindende. Det skriver universitetsledelsen og Universitetsledelsens Stab i et mindeord på Aarhus Universitets hjemmeside.

Anders Correll blev uddannet cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1990. Han fattede hurtigt interesse for journalistik og kommunikation, og i 1995 tog han en diplomuddannelse i informationsjournalistik fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Det blev afgørende for hans arbejdsliv, og han gik med stor begejstring ind i forskningsformidling på baggrund af sin indsigt i jordbrugsvidenskab.

I 2003 blev Anders Correll ansat som redaktør på Aarhus Universitet. Han udviklede avisen Campus og søsatte alumnemagasinet AU-gustus. I 2008 blev han pressechef og siden kommunikations- og pressechef for Aarhus Universitet. I denne funktion blev han en betroet og højt respekteret rådgiver – ikke kun for universitetsledelsen, men for en meget bred gruppe af medarbejdere og ganske ofte også studerende.

Ved sin død var Anders Correll chef for en afdeling på 15 personer i Kommunikation & Presse, Universitetsledelsens Stab.

Anders Correll insisterede på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og med sin humor kunne han afmontere selv de mest udfordrende kommunikationssager uden at gå på kompromis med hverken faglig kvalitet eller menneskelig forståelse. Han gjorde sig umage som fagperson og som menneske hver eneste dag, og han nød stor respekt for det.

Anders Correll var altid parat til at stille op for universitetet, men der var ingen tvivl om, at hans familie var det allervigtigste for ham.

Anders Correll efterlader sig sin kone og fire børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Mindeord: Poul Hartvig Andersen

Debat

Festugen er ikke et must

Aarhus

Her er de seneste tal: Smittetrykket stiger igen i Aarhus

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Annonce