Annonce
Aarhus

Døgnrapporten: Flere bilister taget med stoffer i blodet

Flere bilister havde stoffer i blodet, viser lørdagens døgnrapport. Genrefoto: Michael Bager/Scanpix
Stoffer og biler er ikke god cocktail. Alligevel er kombinationen at finde flere gange i Østjyllands Politis døgnrapport over lørdagens hændelser.
Annonce

AARHUS: Politiet måtte flere gange i løbet af lørdag standse trafikanter, der havde sat sig bag rattet med euforiserende stoffer i blodet.

En 20-årig mand holdt ikke nok afstand, da en 61-årig mand bremsede op på Nørre Boulevard i Aarhus lørdag klokken 15.42. Den 20-årige mand kørte op bag i den 61-åriges bil. Østjyllands Politi skønnede, at den 20-årige mand var påvirket af euforiserende stoffer og tog en blodprøve.

På Kirketorvet i Tranbjerg kørte en 24-årig kvinde klokken 16.45 bil uagtet, at det skønnedes, at hun var påvirket af euforiserende stoffer. Der blev taget blodprøve.

På trods af at en 21-årig mand havde fået administrativt inddraget sit kørekort, kørte han alligevel bil lørdag klokken 19.59 ad Spobjergvej i Brabrand. Den 21-årige var påvirket af alkohol og havde en promille på 0.98, da han pustede i alkometeret, samtidig var han skæv og i besiddelse af cirka 1 gram skunk.

Senere på natten klokken 01.50 var den igen gal i Tranbjerg, hvor en 19-årig mand kørte bil på Jegstrupvænget, selv om han var påvirket af euforiserende stoffer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus

Norringholm

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce