Annonce
Østjylland

Dagens coronatal lokalt: Ikke de store udsving

 Dagens friske coronatal viser ikke de store udsving i de fem kommuner, som Randers Amtsavis dækker. Arkivfoto: Tobias Schwarz/AFP
Annonce

Randers: Ændringerne i antallet af faktiske coronasmittede fra fredag til lørdag, vel at mærke over de seneste syv dage, giver ikke de store udsving, i hverken Randers, Favrskov, Norddjurs, Syddjurs eller Mariagerfjord kommuner.

Norddjurs ligge stadig højest i incidenstallet, der er smittetallet regnet ud pr. 100.000 indbyggere, men det er også faldet lidt og er kommet under 100. Det er lørdag på 94,6 mod 105,4 fredag. Også i Syddjurs Kommune er tallet faldet lidt, fra 51,3 til 44,3, mens det er steget en anelse i både Randers fra 77,8 til 80,9, i Favrskov fra 84,8 til 91 og Mariagerfjord fra 86,2 til 88,6.

Lørdagens incidenstal fra Statens Serum Institut ser således ud, med antal faktisk smittede over syv dage i parentes:

Randers Kommune: 80,9 (79), Syddjurs Kommune: 44,3 (19), Norddjurs Kommune: 94,6 (35), Favrskov Kommune: 91 (44) og Mariagerfjord Kommune 88,6 (37).

Tallet for anlagt indlagte patienter med covid-19, opdateres ikke i weekender, så her er det stadig fredagens tal, og der var der seks personer 9 indlagt på Regionshospitalet Randers.

I Region Midtjylland er der indlagt 35 coronapatienter, et fald på seks fra torsdag til fredag, og heraf er fem indlagt på intensiv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Forskerne følger os: Vi er på nippet til at slække på forsigtigheden

Aarhus

Drastisk fald i antal nye corona-smittede: Aarhus er under magisk grænse

Debat

Genåbn de små butikker: Er det bedre, at folk står som sild i en tønde i Bilka?

Annonce