Annonce
Navne

Dan Boyter ny formand for Kaospiloterne

"Jeg kunne selv være blevet kaospilot".

Ordene kommer fra Dan Boyter, århusiansk erhvervsprofil, der nu får mulighed for at komme tættere på den uddannelse, han selv overvejede, men alligevel ikke endte på. Han er nemlig pr. 1. september udpeget som ny bestyrelsesformand for Kaospiloterne, en international leder- og iværksætteruddannelse i Aarhus.

- Jeg har jo altid fulgt Kaospiloterne fra sidelinjen, derfor var det lidt af en drøm at få tilbuddet om at blive tilknyttet skolen som bestyrelsesformand. Det er en unik og spændende organisation med et stort potentiale. Skolen tiltrækker studerende fra hele verden, ligesom den leverer træningsprogrammer og projekter til både offentlige og private, siger Dan Boyte i en pressemeddelelse.

Christer Lidzèlius-Windeløv, rektor på Kaospiloterne, ser det som en logisk fortsættelse af bestyrelsens arbejde med at modernisere uddannelsen, at Dan Boyter overtager formandsposten.

- Vi er super glade for, at Dan har valgt at bruge tid på at medudvikle Kaospiloterne. Hans erfaring i krydsfeltet mellem erhverv, kultur og politikpasser utrolig godt til os. Og så er han en frontløber, hvad angår at få virksomheder til at fokusere på social ansvarlighed. Det er helt i Kaospiloternesånd, siger Christer Lidzèlius-Windeløv i pressemeddelelsen.

Dan Boyter har over 20 års ledelseserfaring, heraf 17 som topleder i Pressalit A/S i Ry, og han har deltaget aktivt i projekter, aktiviteter og bestyrelsesarbejde inden for kultur, sociale organisationer og mangfoldighedsledelse. Han har som kulturleder været i front med at profilere og re-brande store, veletablerede kulturinstitutioner og har stor erfaring med fundraising og etablering af nye former for partnerskaber.

Dan Boyter trådte i foråret 2015 ud af den daglige ledelse i Pressalit A/S, men har som aktiv ejer og bestyrelsesmedlem fortsat ansvar for en rækkeoverordnede opgaver i virksomheden. Desuden sidder han også i bestyrelsen for Danmarks Radio, Aros og Moesgaard Museum.

Dan Boyter afløser tidligere Grundfos-direktør Kim Klastrup, der har været medlem af bestyrelsen i seks år, heraf de sidste tre år som formand.

Dan Boyter - tillidsposter

Direktør, bestyrelsesmedlem og hovedaktionær i Pressalit A/SMedlem af bestyrelsen for Pressalit Holding A/S

Medlem af bestyrelsen for Danmarks Radio

Medlem af bestyrelsen for ARoS Aarhus kunstmuseum

Medlem af bestyrelsen for Moesgaard Museum

Formand for Moesgårds Venner

Medlem af Kammerklubbens Advisory Board

Medlem af Advisory Board Organic Basics

Formand for regeringens "Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst"

Ambassadør for Kofoeds Skole samt medlem af repræsentantskabet

Medlem af DI's Soundingboard om mangfoldighed

Ambassadør for "Den Gode Historie"

Medlem af DI's specialudvalg for Design

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

112

Video: 52-årig mand skudt af politiet under Stram Kurs-demo i Aarhus - uroligheder i Gellerupparken

Annonce