Annonce
Østjylland

Daniela Gustin imponerede i pokalkamp mod Vendsyssel

Daniela Gustin brillerede i den lille Sydstenhallen, da HH Elite åbnede sæsonen med en sikker sejr på seks mål i pokalturneringen. Foto: Michael Just
HH Elite gik videre i pokalen med sejr på 28-22 ude over Vendsyssel.
Annonce

Syvsten: Den svenske landsholdsspiller Daniela Gustin var den store spiller hos HH Elite, der torsdag aften tog et skridt videre i pokalturneringen med en sejr på udebane over nyoprykkerne Vendsyssel. Cifrene var 28-22 efter 12-9 ved pausen.

Daniela Gustin er for første gang kommet sig helt over den korsbåndsskade, som hun pådrog sig i 2018, og hun stormer nu mod at genvinde sin stamplads på det svenske landshold frem mod EM i Danmark og Norge og OL i Japan.

- Jeg var meget tilfreds med forsvaret, mens angrebsspillet kan blive bedre, sagde HH-træner Lars Frederiksen.

- Præstationen var bedre end i træningskampene. Vi brugte ikke pokalkampen til at eksperimentere, men angrebsspillet skal blive bedre til premierekampen i København 26. august, hvis vi skal blive mere stabile.

- Vi bragte os foran med tre mål inden pausen og førte med fem-seks mål det meste af anden halvleg.

- Emily Baunsgaard spillede en god kamp i angrebsspillet, og jeg var meget tilfreds med Frederikke Rasmussen i målet.

- Det var en god indsats uden at være prangende. Vendsyssel er en god oprykker. De skal nok få mange points i den lille Syvstenhallen. Det var svært at spille håndbold i 30 graders varme. Ofte klæbede bolden sig til halgulvet. For en gangs skyld var det ikke Melissa Petrén, der kørte vort angrebsspil. Spillet var jævnt fordelt, og vi havde stor glæde af fløjene, sagde Lars Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

AGF

AGF henter australier i Manchester City: - En talentfuld og spændende spiller

Annonce