Annonce
Debat

Danmark skal ud af EU: Nu samles vi til kamp for en ny afstemning

"Vi påstår, at Danmark ville have været rigere ved at stå uden for EU, og vi har også alternativet til, hvordan fremtiden skal være, hvis vi er så heldige, at det lykkes", skriver Palle Reimer. Arkivfoto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

DEBAT: Foreningen Danskexcit blev stiftet i efteråret 2020, men på grund af coronaen måtte vi indstille mødeaktiviteterne rundt om i landet. Nu håber vi, at vi kan komme ud i det danske land for at fortælle danskerne, hvorfor vi bør have en afstemning om EU-medlemskabet, som gerne skulle munde ud i et exit.

Vi har erfaret, at to partier, som er i Folketinget, nemlig Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, har lovet deres vælgere, at de vil kæmpe for, at vi får en afstemning. Dansk Folkeparti havde chancen, da de ved valget i 2015 blev det største borgerlige parti og kunne have fået afstemning igennem, men de to partier har svigtet, og Dansk Folkeparti er nu tilsyneladende nærmest på vej ud af Folketinget.

Derfor vil vi gå i spidsen for at få en afstemning. Vi er en upolitisk forening, så folk kan støtte os uden, at de behøver at skifte parti.

Annonce

Det er vores mål at kunne få en afstemning samtidig med folketingsvalget i 2023.

Vi er registreret med cvr-nummer, har vedtægter og har en god agenda, så vi er fuldt demokratiske og klar til at tage kampen op i mod systemet. Foreningen bliver opdelt i otte regioner, og det er vores mål, at vi i regionerne får lokalforeninger, og der vil senere på året blive afholdt valg til bestyrelsen blandt alle de medlemmer, som vi allerede har og regner med
at få.

Vi har oplevet, at flere medlemmer på Facebook har oprettet en side om modstand mod EU. Det er en skam, for vi skal optræde samlet, og det er det, vi nu prøver på at få igennem med vores forening. Enighed gør stærk.

Vi påstår, at Danmark ville have været rigere ved at stå uden for EU, og vi har også alternativet til, hvordan fremtiden skal være, hvis vi er så heldige, at det lykkes. Vi kommer gerne til et debatmøde, hvis I skulle arrangere dette, ellers kommer vi selv rundt om i landet.

Det er vores mål at kunne få en afstemning samtidig med folketingsvalget i 2023.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Fireårig datter ville gerne se sin mor: - Storebror måtte forklare, at far havde stukket hende ned, og at de ikke ville se mor igen

Sport For abonnenter

Kommentar: Hvilken succes, Skanderborg Aarhus har været. Og i næste sæson bliver det endnu bedre

Aarhus

Stole, glas og flasker fløj gennem luften: Vrede mænd raserede beværtning i Skolegade

Aarhus

Bjørn forsøger hele tiden at blive klogere på vin: Nu inviterer han til festival med sjældne vine i Risskov

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

Erhverv

Bestseller-milliardær er Skotlands rigeste: Holch Povlsen er højlandets største jordbesidder

Aarhus For abonnenter

Vibeke ville bare bruge MitID: Så dukkede Mortens fortrolige oplysninger pludselig frem

Debat

Det er alt for snævert kun at fokusere på Aarhus Havn: Vi bør gøre, som Grenå Havn foreslår

Aarhus

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Sport

Topmålvogter på plads i Aarhus United

Byudvikling For abonnenter

Frederiksbjerg Torv skal friskes op: Mere grønt og røde bænke - men der skal fortsat være plads til de 'skæve eksistenser'

Byudvikling

Prisstigninger på grus og asfalt: Her er de vej- og stiprojekter i Aarhus, der må udskydes

Annonce