Annonce
Kultur

Danmarks Bedste Bøfsandwich er helt i skoven: Rasses Skovpølser er danmarksmester i brun sovs

Danmarks bedste bøfsandwich serveres i skoven ved Skanderborg. Fotos: Kim Haugaard og De Brune Riddere
Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019 bliver ifølge De Brune Riddere lavet ved Dyrehaven i Skanderborg.
Annonce

SKANDERBORG: Hvis du skal have den bøfsandwich, der det næste års tid kan prale af at være Danmarks Bedste, så skal du en tur til skovene lige syd for Skanderborg. Det er nemlig Rasses Skovpølser, der kan bryste sig af titlen "Danmarks Bedste Bøfsandwich 2019."

- Vi må konstatere, at hver gang vi tror, at topniveauet for hvor meget smag, fagkundskab og brun magi man kan inkorporere i en bøfsandwich er ramt, så bliver vi igen og igen positivt overraskede. Med en perfekt smagsbalanceret kvalitetsbøfsandwich, der rammer fuld plade med alle fem nomineringer, hæver Rasses således niveauet. Vi kvitterer for en tur i det brune himmerige med at uddele en topkarakter. Imponerende og yderst velfortjent, lyder det i afgørelsen fra De Brune Riddere, der hvert år i januar uddeler prisen.

Sidste år vandt Kohalen i Jægergårdsgade prisen, men de må i år se sig henvist til en tredjeplads, overgået af Vestre Baadlaug i Aalborg og altså Rasses Skovpølser. Det var dog ifølge De Brune Riddere en meget tæt kamp.

- Kohalen har på ingen måde serveret noget, der ikke var lige så godt som deres vindende bøfsandwich i 2018, men vi er virkelig nede i marginalerne for at skille disse tre bøfsandwiches fra hinanden. Imponerende højt niveau fra alle tre, som det hedder i pressemeddelelsen, der ledsager kåringen.

Folkene bag bøfsandwichens Michelin-guide tæller folk indenfor så forskellige fag som madblogs, biokemi, musik og møbelsnedkeri, og de har præmieret bøffer, boller og brun sovs siden 2012.

Øvrige priser

Udover hovedprisen Danmarks Bedste Bøfsandwich, er følgende priser også blevet uddelt:

  • Danmarks mest kælne brune sovs: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • Danmarks svedigste løg: Vestre Baadelaug, Aalborg + Rasses, Skanderborg
  • Danmarks frækkeste boller: Kohalen, Aarhus + Panorama, Silkeborg
  • Danmarks mest flabede hakkedreng: Rasses Skovpølser, Skanderborg
  • Danmarks syndigste syltevarer: Rasses Skovpølser, Skanderborg
Sådan ser den ud - Danmarks Bedste Bøfsandwich anno 2019. Foto: De Brune Riddere
Helt ude i skoven, ved dyrehaven i Skanderborg, ligger Rasses Skovpølser. Billedet her er fra 2008, så vi kan ikke garantere, at der ser helt sådan her ud i dag - men de laver altså Danmarks Bedste Bøfsandwich anno 2019. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-profil erkender Europa-skuffelse: Men én kamp skal ikke bestemme om vi er på vej i den rigtige retning

Annonce