Annonce
Aarhus

Danmarks bedste bøfsandwich fås igen i Aarhus

<p>Sådan ser den ud. I sin 2014-udgave. Danmarks bedste bøfsandwich fra Havnens Perle i Aarhus.</p>

Sidste år blev Havnens Perle slået på stregen til titlen om Danmarks bedste bøfsandwich. Men nu er den tilbage igen.

Annonce

Så kan de godt bestille ekstra hakket ko. Igen. Grillbaren Havnens Perle på havnen i Aarhus er igen indehaver af titlen »Danmarks bedste bøfsandwich«.

Grillbaren vandt samme titel i 2012, men måtte sidste år allernådigst udlåne titlen til Vestre Baadelaug i Aalborg. Men nu er titlen tilbage i Aarhus.

Dommerpanelet

  • Lasse "The Hotdogjudge" Görlitz
  • Klaus Tridente - Lord of Gravy
  • Peter Tessing Petersen - Doktor Rumklang, forsker i salt, sødt, surt og bittert
  • Nick ?the gravy lick?
  • Frederik Lundbergnaise

»Den gode tykke brune sovs var en smule salt i sig selv - men sådan skal den jo heller ikke spises. Den skal balancere den sødme, som rødbeder, ketchup og remouladen kommer med. Det syrlige sørger agurkerne for - og knas, sammen med de rå og ristede løg. Senneppen skærer smukt igennem det sødelige og det salte - og den engelske sauce bidrager med et skud umami,« lyder det blandt andet fra gæstedommer madblogger, Malou "Klidmoster" Rotvel Pagh, der i 2013 vandt prisen som årets "mad på sociale medier"-blog.

Finalen om bøfsandwich-titlen havde seks deltagere, men da det kom til stykket, var det kræs for den brune detalje med en bøfsandwich badet i brunt guld og brune vitaminer, og hvor der bliver nusset godt om løgene, der afgjorde det til fordel for Havnens Perle.

Da Havnens Perle vandt titlen i december 2012 eksploderede salget af bøfsandwich i begyndelsen af 2013. Kunderne kom fra Skagen i nord og Sønderborg mod syd og sikrede ejer, Peter Lerdrup, en pæn slat penge på bankbogen.

»Regnskabet plejer at gå i nul i januar, februar og marts, men i år havde jeg et overskud på 400.000 kroner,« lød det i sommeren 2013 fra Peter Lerdrup.

På anden pladsen kom sidste års vinder Vestre Baadelaug i Aalborg og Chicky Grill i København løb af med tredjepladsen

En stor bøfsandwich på Havnens Perle koster 58 kroner og en lille 44 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Aarhus

AGF's kvinder tog sejr i bunddrama

Annonce