Annonce
Østjylland

Danmarks største ansættelsessamtale: Djurs Sommerland søger 650 medarbejdere

Djurs Sommerland har indledt jagten på 650 sæsonarbejdere, der næste år skal være med til at sikre gæsterne en god oplevelse i forlystelsesparken ved Nimtofte. Foto: Annelene Petersen

Djurs Sommerland skal bruge så mange medarbejdere, at forlystelsesparken planlægger auditions i januar for ansøgerne til 650 stillinger.

Annonce

SYDDJURS: Efter en rekordsæson med 818.000 gæster i 2018 er forberedelserne til den kommende sæson i Djurs Sommerland i fuld gang. Det betyder blandt andet, at forlystelsesparken skal have ansat 650 sæsonmedarbejdere til sommerens udskejelser.

Ansøgningsfristen udløber 6. januar, hvorefter parken inviterer hundredvis af ansøgere til audition i jagten på det endelige hold.

Sidste år modtog Djurs Sommerland flere end 1.700 ansøgninger, så kampen om stillingerne er stor. Det er derfor nu, at ansøgningen skal sendes af sted, hvis det lyder spændende med et job som eksempelvis kok eller tjener i en af restauranterne, sælger i en af de mange butikker eller måske pirat, viking eller bondemand ved en af de mange forlystelser.

- Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne, hvad end det er ved en forlystelse, i en butik eller andre steder i parken, har stor indflydelse på gæsternes dag og tilfredshed med besøget. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere, og det har vist sig at være arbejdet værd. I 2018 slog vi ikke blot besøgsrekord, analyser viste også, at vi nåede en historisk høj score på gæstetilfredsheden blandt de mange besøgende familier, siger direktør, Michael B. Nielsen.

Ved afslutningen af 2018-sæsonen havde over 400 af dette års sæsonmedarbejdere genansøgt om at blive en del af holdet til næste år.

- Vi er rigtig glade for den store interesse, og vi modtager meget gerne mange flere ansøgninger, så vi har mulighed for at vælge de bedste af de bedste til den kommende sæson, siger Michael B. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fup og fakta om corona-bølgen: Hvorfor er Aarhus ramt af coronasmitte lige nu?

Coronavirus

Live: Skærpet opmærksomhed på coronaudbrud i yderligere fem byer

Aarhus

Corona-smitte: Halvdelen af nye tilfælde kommer fra Aarhus

Aarhus For abonnenter

Da Aarhus blev slået tilbage til start: Coronavirus har taget Smilets By i førergreb

Annonce