Annonce
Østjylland

Danmarks største ansættelsessamtale: Djurs Sommerland søger 650 medarbejdere

Djurs Sommerland har indledt jagten på 650 sæsonarbejdere, der næste år skal være med til at sikre gæsterne en god oplevelse i forlystelsesparken ved Nimtofte. Foto: Annelene Petersen

Djurs Sommerland skal bruge så mange medarbejdere, at forlystelsesparken planlægger auditions i januar for ansøgerne til 650 stillinger.

SYDDJURS: Efter en rekordsæson med 818.000 gæster i 2018 er forberedelserne til den kommende sæson i Djurs Sommerland i fuld gang. Det betyder blandt andet, at forlystelsesparken skal have ansat 650 sæsonmedarbejdere til sommerens udskejelser.

Ansøgningsfristen udløber 6. januar, hvorefter parken inviterer hundredvis af ansøgere til audition i jagten på det endelige hold.

Sidste år modtog Djurs Sommerland flere end 1.700 ansøgninger, så kampen om stillingerne er stor. Det er derfor nu, at ansøgningen skal sendes af sted, hvis det lyder spændende med et job som eksempelvis kok eller tjener i en af restauranterne, sælger i en af de mange butikker eller måske pirat, viking eller bondemand ved en af de mange forlystelser.

- Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne, hvad end det er ved en forlystelse, i en butik eller andre steder i parken, har stor indflydelse på gæsternes dag og tilfredshed med besøget. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere, og det har vist sig at være arbejdet værd. I 2018 slog vi ikke blot besøgsrekord, analyser viste også, at vi nåede en historisk høj score på gæstetilfredsheden blandt de mange besøgende familier, siger direktør, Michael B. Nielsen.

Ved afslutningen af 2018-sæsonen havde over 400 af dette års sæsonmedarbejdere genansøgt om at blive en del af holdet til næste år.

- Vi er rigtig glade for den store interesse, og vi modtager meget gerne mange flere ansøgninger, så vi har mulighed for at vælge de bedste af de bedste til den kommende sæson, siger Michael B. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Biografgængere undrer sig over manglende evakuering: Men det var helt efter bogen, forklarer centerchef

AGF

AGF gik mål-amok i Farum

Leder For abonnenter

Kloge ord om vanddragen: Vent med at flytte den

Vanddragen synger nu på sidste vers på Store Torv, efter at Aarhus Byråd onsdag besluttede, at den skal fjernes fra torvet og formentlig erstattes med noget andet kunst på stedet. Tilsyneladende har beslutningen bred opbakning i befolkningen - på en afstemning på stiften.dk forleden stemte 60 procent af deltagerne for, at den skal væk. Så det giver ikke nogen mening at diskutere længere, om den skal blive stående eller ej. Den sag er afgjort. Til gengæld giver det masser af mening at se fremad og diskutere, hvad der skal ske med torvet, når 'Torvenes Brøndsløjfe', som Vanddragen rettelig hedder, er væk. Den diskussion startede så småt på byrådsmødet, hvor et par klarsynede politikere hævede stemmen. SF's Jan Ravn Christensen manede til besindighed og advarede mod, at Vanddragen bliver fjernet over hals og hoved og efterlader et stort hul i torvets belægning, som derefter skal repareres for igen at blive brudt op, når en ny udsmykning er klar. Dér har han en vigtig pointe. Det vil være spild af penge at fjerne Vanddragen, før noget nyt er klar. DF's Knud N. Mathiesen har også en pointe i, at det er uværdigt og uhensigtsmæssigt at gemme dragen væk i et depot. Så han slår til lyd for, at der med det samme findes en ny placering, hvor kunstværket spiller bedre sammen med omgivelserne, end det var tilfældet på Store Torv. Og at private bygherrer kunne tænkes at ville sponsorere en flytning til et nyt område, hvor de har gang i noget byggeri, er vel heller ikke utænkeligt. Så lad os følge deres gode råd og få gang i en proces, som både handler om at give Store Torv en indretning og noget kunst eller udsmykning, som kan give mere liv på torvet, samt finder et nyt og bedre sted til Vanddragen. Lad os straks komme i gang med at diskutere det. Knud N. Mathiesen nævner selv Aarhus Ø, som et oplagt sted til Vanddragen, men ville det ikke bare blive samme historie dér, som det var på Store Torv: at vinden spreder vandet ud over et større område. Måske et kommende torv eller grønt område på Godsbane-området ville være mere velegnet?

Annonce