Annonce
Aarhus

Danmarks største pakkeboksanlæg åbnet i Aarhus: - Der er flere på vej

Sådan ser de nye lokaler på Banegårdspladsen ud. Foto: Tobias H. Niebuhr
Postnord har skruet op for antallet af udleveringssteder i Aarhus. Mandag åbnede den største i Danmark på Banegårdspladsen, ligesom Aarhus Ø har fået sin egen pakkeudlevering.

AARHUS: Mandag kunne Postnord for første gang invitere indenfor i det største pakkeboksanlæg i Danmark.

Et ombygget lokale på banegårdspladsen, i en bygning, der tidligere husede et postkontor, er nu klar til at tage imod de første kunder.

Det nye pakkeboksanlæg kan rumme 240 pakker ad gangen, og her kan århusianerne hente og sende pakker fra klokken 07.00-22.00 alle ugens dage, fortæller Postnord.

Samtidig åbner man to nye pakkeudleveringssteder hos 7-Eleven på Frederiks Allé i midtbyen og hos juicebaren ChiChis på Aarhus Ø. Med de seneste åbninger runder Postnord dermed 12 nye udleveringssteder i 2019, så der nu i alt er 43 butikker og 24 pakkebokse i hele Aarhus Kommune, hvor man kan hente sine pakker.

- De nye åbninger og de lange åbningstider gør hverdagen lettere for pakkemodtagerne. Både i midtbyen og i Aarhus Ø rykker vi tættere på kunderne, og vi holder hele tiden øjnene åbne for muligheden for at åbne flere udleveringssteder, siger Vibeke Mousing, der er distriktschef hos Postnord.

Annonce
Det er her i stueetagen (th) i den gamle postcentral på Banegårdspladsen, at den nye pakkepost er åbnet. Foto: Tobias H. Niebuhr

Flytter fra Ankersgade

Postnord er også klar med en udvidelse af kapaciteten på posthuset hos Føtex Food i Ceres Byen.

Derudover rykker man snart ud af postcentret i Ankersgade 12, da bygningen er blevet solgt og i fremtiden skal omdannes til boliger.

Erhvervsindleveringen, der i dag ligger i Ankersgade, flytter til Banegårdspladsen 1A med indgang fra parkeringsarealet på bagsiden af bygningen. Her kan byens erhvervskunder fremover indlevere post på hverdage fra klokken 13.00-18.00 med parkering lige ved døren.

På landsplan er Postnord i gang med at åbne 500 nye udleveringssteder i år. Når de alle står klar, vil man have 2.000 udleveringssteder.

Postnord flytter fra lokalerne i Ankersgade, som er solgt til Olav de Linde. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Cykler fra Swapfiets indtager byen

Aarhus

Corona-bredskab er uændret i Skejby: Overlæge ser ingen tegn på øget smitterisiko - nærmere tværtimod

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

112

Kvinde slap heldigt fra at blive kørt ned i busskur ved Banegården: Bilisten var påvirket af narko

Annonce