Annonce
Sport

Danmarksserien rundt: Skrækkelig runde for de østjyske hold

Viby led et massivt nederlag på hjemmebane mod Ringkøbing. Foto: Ole Nielsen.
Odder var det eneste af de østjyske førstehold i Danmarksserien, som formåede at vinde deres kamp lørdag.
Annonce

FODBOLD: Lørdag blev der spillet fem Danmarksserie-kampe med østjyske førstehold, og det gik mildest talt både op og ned for klubberne.

Vi starter denne rundtur i Højbjerg, hvor Lyseng mødte Kjellerup i et opgør mellem to underdogs til oprykning. Og den kamp endte med, at Lyseng tabte deres første kamp i sæsonen.

Mathias Svarre Lindegaard bragte ellers Lyseng foran efter 11 minutters spil, men bare to minutter senere udlignede Kjellerup. Efter en halv time kom udeholdet så foran, før det også blev til 3-1 i slutningen af opgøret til Kjellerup.

En anden underdog til oprykning, Vejgaard, var også i Aarhus i dag til et opgør mod VRI. Det startede perfekt for VRI, som efter 20 minutter var foran med 2-0, men Vejgaard kom på 2-2 og fik et enkelt point med hjem til Aalborg. Rasmus Juul og Anders Seefeldt scorede VRI's mål.

Også bundproppen fra FC Djursland var i aktion lørdag. Det har været en meget svær sæson for holdet fra Grenå, som endnu har til gode at vinde en kamp i denne sæson under den nye cheftræner Felipe Soares.

Det lykkedes heller ikke lørdag, men det lignede længe et point mod IF Skjold Sæby. FC Djursland fik Emil Bjerre Busk smidt ud med tyve minutter igen, og med tre minutter tilbage af kampen kunne Skjold Sæby så score kampens eneste mål og tage tre point med hjem til Nordjylland.

Annonce

Målrige kampe i Pulje 4

Odder var den ene deltager i en meget flyvsk kamp, da de på hjemmebane mødte Varde. Det blev til en kamp, hvor Odder var bagud med både 0-1 og 1-2, men i anden halvleg scorede Varde to selvmål med otte minutters mellemrum og sendte Odder foran med 3-2.

Varde udlignede endda til 3-3, men til allersidst scorede den målfarlige Jakob Truelsen til slutresultatet 4-3 og gav Odder en god sejr. Udover de to selvmål og Truelsen kom også Simon Schouby på tavlen.

Danmarksserien

Pulje 3

 1. Marienlyst (15 point)
 2. B1913 (13 point)
 3. Hedensted IF (12 point)
 4. Tarup/Paarup IF (10 point)
 5. Odder (10 point)
 6. OKS (9 point)
 7. Ringkøbing (8 point)
 8. Varde (8 point)
 9. Kolding B (6 point)
 10. Horsens fS (4 point)
 11. Viby IF (1 point)
Pulje 4
 1. Silkeborg KFUM (17 point)
 2. IF Lyseng (13 point)
 3. Kjellerup IF (12 point)
 4. Vejgaard B (12 point)
 5. VRI (9 point)
 6. Aarhus Fremad II (8 point)
 7. Nørresundby FB (7 point)
 8. Tjørring IF (7 point)
 9. IF Skjold Sæby (5 point)
 10. Herning Fremad (4 point)
 11. FC Djursland (1 point)

Det sidste hold i denne gennemgang er Viby IF, som også har problemer i denne sæson. De ligger nederst i deres Danmarksserie-pulje og skulle på hjemmebane møde 2. Divisionsnedrykkerne fra Ringkøbing IF.

Og det blev en snitter så stor, at det blev til tenniscifre, 1-6. Casper Lehmann scorede for Viby efter 66 minutters spil, men hans mål var en ringe trøst, for på det tidspunkt var Ringkøbing allerede foran med fem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

Annonce