Annonce
Sport

Dansk Boldspil Union suspenderer nedrykningen i danmarksserien

DBU har valgt at suspendere nedrykningen i danmarksserien fire puljer. Her er det Lyseng og Holstebro i aktion i DS-pulje fire. Foto: Morten Stricker.
Der skal dog stadig findes oprykkere til herrernes 2. division i fodbold, lyder det fra fodboldforbundet. Nedrykning suspenderes også i kvindernes 1. division.
Annonce

FODBOLD: Bestyrelsen i Dansk Boldspil Union har valgt at suspendere nedrykningen fra danmarksserien hos herrerne og i kvindernes 1. division. En beslutning, der kommer til gavn for tre af de østjyske klubber i herrernes pulje tre og fire af danmarksserien, hvor Odder, VRI og Viby alle tre var i nedrykningsfare.

Der skal findes oprykkere til 2. division og derfor arbejder der på at genoptage turneringen i et eller andet omfang, hvis der i tredje fase åbnes op for at spille uden test.

- Dette forudsætter, at der igen må spilles kampe i amatørfodbolden, og at forsamlingsforbuddet efter planen bliver hævet fra 10 til 30-50 personer, skriver DBU på sin hjemmeside.

I den kommende sæson vil danmarksserien blive en form for "bufferrække", da der vil være flere hold end normalt i rækkerne. Antallet af nedrykkere vil derfor også være større end normalt i den nye sæson, da ambition er, at man i sæsonen 2021/2022 er tilbage ved normale tilstande, hvor der er 20 hold øst og 20 hold vest for Storebælt i rækkens fire puljer.

Beslutningen om at suspendere nedrykningen i 1. division hos kvinderne betyder, at turneringen ikke bliver afviklet, da der hverken kan rykkes op eller ned fra 1. division, lyder det. Det vil dog stadig være muligt at rykke op i 1. division fra bredderækkerne og derfor bliver kvindernes 1. division større end normalt i den nye sæson.

Dansk Boldspil Union skriver desuden, at turneringerne for U18 DM piger, U15-liga drenge, U17-liga drenge, U15 division drenge, U17 division drenge annulleres.

- U19 Ligaen for drenge er ligeledes annulleret, men DBU arbejder på, at ligaen gennemføres med deltagelse af de syv øverste klubber i den nuværende stilling for at finde deltager i næste sæsons Youth League og Baltic Cup, skriver fodboldforbundet på sin hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Noget for Aarhus? Billig og meget let letbane på vej

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce