Annonce
Debat

Dansk Folkeparti opfordrer: Vis en negativ coronatest, inden du går i basaren

"Jeg bor selv mellem Skovgårdsparken og Gellerupparken i Brabrand og kører tit forbi Bazar Vest, hvor der færdes mange mennesker. Der kunne man stille det forslag, at man for at komme ind i bazaren skulle vise en coronatest, som man også skal mange andre steder, bl.a. hos frisøren", skriver Knud N. Mathiesen. Arkivfoto: Axel Schütt

DEBAT: Vi skal sørge for, at der, hvor coronasmittespredningen er størst, skal der gribes meget effektivt ind. Det er blandt andet på vores ungdomsinstitutioner, vores kollegier, og hvor mange unge samles. Det viser de seneste tal.

I vores boligområder, hvor der er en meget stor koncentration af ikke-vestlige indvandrere, lad mig blot nævne Gellerup, Toveshøj, Bispehaven med flere, er der også en meget stor smittespredning, og det er ikke bare i de tre nævnte boligområder, også i andre boligområder med socialt boligbyggeri, hvor der er en stor koncentration af ikke-vestlig indvandring. Hvis vi skal bekæmpe smitten her i Aarhus, bliver vi nødt til at sætte kraftigt ind der, hvor vi ved, at smitten er størst.


Er du en bevidst samfundsborger, så hjælp med at få coronasmitten ned, og hvis vi alle trækker i den retning, at vi skal gøre en ekstra indsats for at være med til at bekæmpe corona, kan vi nå langt.


Jeg bor selv mellem Skovgårdsparken og Gellerupparken i Brabrand og kører tit forbi Bazar Vest, hvor der færdes mange mennesker. Der kunne man stille det forslag, at man for at komme ind i bazaren skulle vise en coronatest, som man også skal mange andre steder, bl.a. hos frisøren.

Det vil have to fordele. For det første, at dem, som kommer i Bazar Vest, bliver nødt til at blive testet, og for det andet vil basaren blive et trygt sted at handle.

Det vil være en kæmpe fordel for basaren, hvis man tog et sådan lokalt initiativ, så basaren kunne være med til at bekæmpe corona, det vil sende et rigtig godt ansvarligt signal i Aarhus Vest.

Der kunne også være andre steder i Aarhus, hvor det kunne være en god løsning. Bazar Vest er bare et godt eksempel, da der kommer mange mennesker fra de tre boligområder, jeg har nævnt, og det er en opfordring til, at flere vil blive testet netop i disse områder.

Er du en bevidst samfundsborger, så hjælp med at få coronasmitten ned, og hvis vi alle trækker i den retning, at vi skal gøre en ekstra indsats for at være med til at bekæmpe corona, kan vi nå langt. Så en opfordring må være, at uanset, hvem du er, ung eller ældre, så vær med til at bekæmpe denne coronapandemi, så vi kan se frem til normale tilstande ikke bare i Aarhus, men i hele landet.

Tak, fordi du læste dette læserbrev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

Annonce