Annoncørbetalt indhold

Dansk startup vil levere kvalitets sportsnyheder

Dette indhold er sponsoreret

Danmark har en god tradition for iværksætteri og startups. Iværksætter blodet er stort hos mange danskere, og det gør også at mange nye virksomheder bliver startet årligt. Mange af dem overlever og bliver store virksomheder herhjemme og i udlandet. De to største iværksætter historier fra Danmark er Skype og Just Eat. Kommunikationsplatformen skabt af Janus Friis blev solgt for et milliardbeløb og brugt af flere millioner mennesker verden over. Det samme gælder Just Eat, som er skabt af Jesper Buch. Hvorvidt Ace Football bliver en lige så stor succes må tiden vise, men nyhedssiden er kommet for at blive. Læs mere om virksomheden nedenfor og få et overblik over hvad nyhedssiden kan tilbyde.

Fodboldnyheder i øjenhøjde

Superligaen, Premier League, Champions League, Ligue 1, LA Liga og flere endnu. Hvis det lyder bekendt og som noget du allerede følger, kan det være at du allerede kender til Ace Football. Ace Football er en nyhedsside med fodboldnyheder fra hele europa. Dette er en ikke revolutionær ide, men Ace Football har artikler skrevet af skribenter, der formulerer sig i øjenhøjde. Hos Ace forsøger man så vidt muligt at undgå clickbait artikler og de glamourøse historier uden for banen er tildelt deres egen kategori i appen og på siden. Dette gør at du som læser ikke får oplevelsen af at du bliver trukket rundt i manegen for kliks og bannerreklame penge.

Annonce

Dansk produceret app

En dansk virksomhed med en dansk produceret app. Det er vigtigt at vi støtter danske virksomheder, som ikke producerer alle deres produkter og interne servicer i udlandet. Derfor er Ace Football også anderledes end den gængse nyhedsside. Ace Footballs app og side er produceret af danske virksomheder, og det gør at arbejdspladserne og kronerne forbliver i det danske samfund.

Annonce

En bred palette af ligaer

Det er de færreste fodboldfans, som kun følger med i en liga. Superligaen er spændende, men sjældent nær så spændende som Premier League og La Liga. Det betyder også, at du som læser af sportsnyheder ofte er nødt til at skife nyhedsside for at læse om de forskellige ligaer og få alt den nødvendige information. Ace Football specialiserer sig ved at have nyheder fra alle Europas topligaer og derved samle det hele på en side og en app. Dette gør det meget nemmere for fodboldfans at få alt information et sted. Dette gør bare hverdagen nemmere, at du kan få informationen et sted fra.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.