Annonce
Aarhus

Dansk Supermarked sagde tak med kæmpe fest

<p>Danmarks største firmafest. Foto: Jens Thaysen</p>

20.000 ansatte er søndag samlet til fest ved Dansk Supermarked Groups hovedkontor i Årslev.

Søndag fejrede Dansk Supermarkeds ansatte ikke kun, at det er Grundlovsdag. De var nemlig inviteret til firmafest.

Annonce
Danmarks største firmafest

Og det er ikke en hvilken som helst normal firmafest. Det er Danmarks største firmafest. Medarbejdere fra hele landet var samlet til fest i Årslev, hvor Dansk Supermarked for første gang havde inviteret samtlige medarbejdere til firmafest.

Danmarks største firmafest

Af de 39.000 ansatte i Dansk Supermarked Group mødte 20.000 op til festen, der bød på masser af musik, mad og aktiviteter.

Danmarks største firmafest

Michelle Johnson og Mia Holm Larsen, der begge er elever i Føtex i Holme, var glade for at være blevet inviteret med til festen.
»Det er mega fedt, man kan være sammen med kollegaerne på en helt ny måde,« sagde Mia Holm Larsen, der så frem til, at Christoffer skal på scenen,

Danmarks største firmafest

»Det gør noget for fællesskabet at være her sammen,« fortæller Michelle Johnson, der synes, at det er ret fedt at være inviteret til en lidt eksklusiv fest.

<p>Så er Danmarks største firmafest så småt gået i gang i Aarslev.Foto: Jens Thaysen</p>

HR-direktør Peter Poulsen fortalte også, at det er en del af tankerne bag den store firmafest, at den skal styrke medarbejdernes fællesskaber og vise dem, at deres arbejde værdsættes.

Danmarks største firmafest

»Vi håber, at folk får nogle flere relationer, for det betyder meget for vores virksomhed, at folk er gode til at arbejde sammen,« sagde Peter Poulsen.

»Vi er sikre på, at vi får meget mere ud af det, end vi giver for festen,« sagde HR-direktøren, der dog ikke ville fortælle, hvor meget det koster at arrangere en firmafest for 20.000 mennesker.

Udover koncerterne er det også muligt for de mange medarbejdere at styrke fællesskabet med en rask fodboldkamp eller over en fadøl i lounge-området.

Supermarkedskæden havde arrangeret fly, ekstra færgeoverfart og buskørsel, så de ansatte havde alle muligheder for at feste med hinanden i Aarhus-forstaden Aarslev. 350 busser, privatfly og fire færger var chartret ind.

Og det er ikke som de fleste fester en aften-forestilling. Festen var allerede i gang fra morgenstunden af. Fra kl. 11 til 20 var der gratis drinks og måltider, som kunne hentes i øl- og madboder - på ægte festivalmanér.

TV 2-værten Anders Breinholt var konferencier, og der nogle af landets største musiknavne underholdt - Lukas Graham, Gnags, Christopher og Dizzy Mizz Lizzy.

Dét kan man da kalde en firmafest.

En logistisk udfordring

Det er første gang, Dansk Supermarked Group har arrangeret et så stort event for sine medarbejdere, og der var derfor en del ting, der skulle gøres for første gang.

Logistikchef Ole Thomsen syntes, at det var rigtig fedt, at være med til at lave en så stor fest, og han havde sørget for at vejret ikke skulle blive nogen hindring for festen, hvad enten det blev varmt eller vådt.

»I onsdags besluttede vi at bestille dobbelt så meget vand til festen, og nu henter vi 50.000 ekstra flasker vand ind,« fortalte Ole Thomsen søndag formiddag, da solen virkelig satte ind over Årslev. Han ville ikke risikere, at folk fik for lidt væske i varmen, og hvis vejret ikke var blevet så fantastisk, som det var søndag, var Ole Thomsen også forberedt.

»Inde bag port syv ligger der over 12.000 regnslag,« sagde han og pegede mod en stor lagerbygning til venstre for festpladsen.

Ikke alle medarbejdere i Dansk Supermarked Group kunne holde fri søndag, og mens festen bragede af sted, kunne man se lastbiler køre til og fra ferskvarelageret ved hovedkontoret, for varerne skulle ud, selvom der var fest.

Heller ikke alle af landets mange Føtex-, Netto- og Bilkabutikker kunne holde lukket søndag.

.services-box, .subscription-ad, .localclub-ad, .article-f2, .article-related, .mjm-most-read-article {

display: none;

}

Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-Silkeborg udskudt med 10 minutter

Annonce