Annonce
Aarhus

Dansk Supermarked samler alt i Årslev

Dansk Supermarked samler i 2017 alle 1300 medarbejdere på hovedkontoret i Årslev, hvor der bygges nyt. Det oprindelige hovedsæde i Holme lukkes ned bortset fra lagerlokalerne.

En æra slutter endeligt, når Dansk Supermarked lukker sin administration i Holme og samler hele sit hovedsæde med 1300 medarbejdere i Årslev.

Annonce

Jyllands-Posten skriver, at de sidste 350 medarbejdere, som fortsat arbejder på Bjødstrupvej, hvor Herman Salling etablerede hovedkontor, i 2017 flytter til Årslev. I 2014 blev hovedsædet officielt flyttet fra Holme til Årslev - og nu sker den endelige udflytning.

Dansk Supermarked, der tæller 39.000 medarbejdere med en omsætning i Føtex, Salling, Bilka og Netto på 58 milliarder kroner, vil fortsat have lager i Holme.

Den nye kontorbygning i Årslev tæller hele administrationen under samme tag - dog undtaget Nettos, der er placeret i Køge.

Den nye bygning i Aarslev bliver på 6.200 kvadratmeter, og skal stå færdig i 2017 ved siden af det store højlager ud til motorvejssammenfletning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce