Annonce
Aarhus

Dansk Supermarked samler alt i Årslev

Dansk Supermarked samler i 2017 alle 1300 medarbejdere på hovedkontoret i Årslev, hvor der bygges nyt. Det oprindelige hovedsæde i Holme lukkes ned bortset fra lagerlokalerne.

En æra slutter endeligt, når Dansk Supermarked lukker sin administration i Holme og samler hele sit hovedsæde med 1300 medarbejdere i Årslev.

Annonce

Jyllands-Posten skriver, at de sidste 350 medarbejdere, som fortsat arbejder på Bjødstrupvej, hvor Herman Salling etablerede hovedkontor, i 2017 flytter til Årslev. I 2014 blev hovedsædet officielt flyttet fra Holme til Årslev - og nu sker den endelige udflytning.

Dansk Supermarked, der tæller 39.000 medarbejdere med en omsætning i Føtex, Salling, Bilka og Netto på 58 milliarder kroner, vil fortsat have lager i Holme.

Den nye kontorbygning i Årslev tæller hele administrationen under samme tag - dog undtaget Nettos, der er placeret i Køge.

Den nye bygning i Aarslev bliver på 6.200 kvadratmeter, og skal stå færdig i 2017 ved siden af det store højlager ud til motorvejssammenfletning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

SF's lønloft lugter af misundelse

Skal der været loft på, hvor meget en topchef i en privat virksomhed i Danmark må tjene? Ja, det mener SF, som torsdag aften kom på banen med et forslag, hvor man vil komme uligheden i samfundet til livs ved at diktere, at en topchef maksimalt må tjene 20 gange så meget som virksomhedens lavestlønnede. Diskussionen er væsentlig. Det er den. Uligheden i samfundet er altid relevant at tage fat i og have fokus på, men at tro, at vi kan og skal løse det hele med strammere regler, er ikke ligefrem den mest sympatiske vej at gå. Det hele bliver serveret af SF's Jakob Mark med et citat om, at han ikke forklare, hvorfor der er mennesker, der skal tjene 36 millioner kroner om året. Det er simpelthen for nemt og uden for kontekst at servere et politisk forslag med sådan en tagline. Det svarer til at himle op over, at der er fodboldspillere, der tjener en kvart milliard om året og derfor vil regulere det. Ja, beløbene kan virke absurde, men hvis virksomheden eller fodboldklubben tjener dobbelt så mange penge i dag som for ti år siden, blandt andet fordi topchefen eller fodboldspilleren gør det fremragende, er det så ikke fair, at deres løn også stiger 100 procent, så lønningerne følger med omsætningen? Håbet med SF's forslag er selvfølgelig, at den med den laveste løn kommer tættere på toppen, og derfor udjævner uligheden, men det er forslaget ingen garanti for. Lønloftet kan også betyde, at topchefen blot får mindre i ren løn og dermed betaler mindre til statskassen, for så at få resten af lønnen på den ene eller anden kreative måde.

112

Glohed skorsten startede brand i byhus i Aarhus: Beboerne opdagede selv flammerne i kælderen

Annonce