Annonce
Aarhus

Dansk Supermarked samler alt i Årslev

Dansk Supermarked samler i 2017 alle 1300 medarbejdere på hovedkontoret i Årslev, hvor der bygges nyt. Det oprindelige hovedsæde i Holme lukkes ned bortset fra lagerlokalerne.

Annonce

En æra slutter endeligt, når Dansk Supermarked lukker sin administration i Holme og samler hele sit hovedsæde med 1300 medarbejdere i Årslev.

Jyllands-Posten skriver, at de sidste 350 medarbejdere, som fortsat arbejder på Bjødstrupvej, hvor Herman Salling etablerede hovedkontor, i 2017 flytter til Årslev. I 2014 blev hovedsædet officielt flyttet fra Holme til Årslev - og nu sker den endelige udflytning.

Dansk Supermarked, der tæller 39.000 medarbejdere med en omsætning i Føtex, Salling, Bilka og Netto på 58 milliarder kroner, vil fortsat have lager i Holme.

Den nye kontorbygning i Årslev tæller hele administrationen under samme tag - dog undtaget Nettos, der er placeret i Køge.

Den nye bygning i Aarslev bliver på 6.200 kvadratmeter, og skal stå færdig i 2017 ved siden af det store højlager ud til motorvejssammenfletning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce