x
Annonce
Sport

Danske Ehlers brillerer i vigtig sejr for pressede Jets

John E. Sokolowski/Ritzau Scanpix
Nikolaj Ehlers skilte sig positivt ud, mens de danske spillere generelt havde en blandet NHL-runde.

Hvert point tæller i øjeblikket for danske Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets, som forsøger at holde sig til i kampen om en wildcard-plads til slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Annonce

Den danske forward havde med en scoring og to assister flere afgørende aktioner, da Jets tirsdag sikrede sig en sejr.

Det skete, da Jets slog bundholdet Los Angeles Kings 6-3 på hjemmebane.

Los Angeles Kings var ellers godt med i den første halvdel af kampen, men som spillet skred frem, begyndte Jets at trække fra.

Den første assist fik Ehlers, da han i slutningen af anden periode var med til at lægge op til Blake Wheelers scoring til 3-1.

Knap seks minutter inde i tredje periode var det danskeren selv, der sørgede for at holde Los Angeles Kings på afstand med en scoring til 4-2.

Og i de døende minutter af tredje periode var Ehlers igen med til at lægge op til Blake Wheeler, der gjorde det til slutresultatet 6-3.

I alt fik danskeren 17 minutter og 29 sekunder på isen for sin klub.

Ehlers har nu lavet 21 scoringer for Jets i denne sæson. Winnipeg Jets har vundet fem af sine seneste syv kampe.

Også i tirsdagens andre NHL-kampe var der danskere på isen.

Således blev Frederik Andersen skudt i sænk i målet for Toronto Maple Leafs, der tabte 2-5 til Pittsburgh Penguins.

Oliver Bjorkstrand stod for det ene lille lyspunkt med en scoring for Columbus Blue Jackets, der tabte 1-5 til Philadelphia Flyers.

Imens fik Frans Nielsen knap 12 minutter for Detroit Red Wings, der vandt 4-3 mod Montreal Canadiens.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce