Annonce
Kultur

Danske komikere støtter Red Barnets arbejde med udsatte børn på flugt

Årets værter for Comedy Aid er komikerne Michael Schøt og Heino Hansen. Foto: PR

Nogle af landet bedste komikere står klar til at underholde for Red Barnet ved Comedy Aid 27. december i Musikhuset Aarhus.

Annonce

Aarhus: For 26. år i træk holder FBI og de bedste danske komikere velgørenhedsshowet Comedy Aid (tidligere Talegaver til Børn) mellem jul og nytår med premiere i Musikhuset Aarhus 27. december.

For 6. år i træk holdes årets Comedy Aid sammen med Red Barnet. FBI og komikerne donerer derfor igen i år overskuddet fra showet til organisationens humanitære arbejde for børn på flugt og i krigsramte områder.

Salget af billetter er åbnet, og showet bliver med de to erfarne komikere Michael Schøt og Heino Hansen som værter.

Hvem de optrædende er holdes stadig tæt til kroppen hos FBI. Et er dog sikkert: Philip Devantier, der vandt DM i stand-up i november, får lov at optræde ved showet. Og at de øvrige komikere naturligvis vil være blandt landets bedste af slagsen.

Annonce

Mindeværdig aften

Heino Hansen var ikke på Comedy Aid-plakaten sidste år, men han kom alligevel på scenen, da han blev indkaldt som stand-in for de sygdomsramte Lasse Rimmer og Brian Mørk.

- I Red Barnet er vi glade for samarbejdet med FBI. Comedy Aid er en vigtig bidragyder til vores humanitære arbejde. Ved at bruge humor som samlingspunktet håber vi på en mindeværdig aften, der også efterlader indtryk og eftertanke, siger Red Barnets generalsekretær Jonas Keiding Lindholm.

Ud over forestillingen i Aarhus Musikhus, kan Comedy Aid også opleves i Herning (28. december) og i Tivolis Congress Center (29. december).

7. januar 2019 får danskere i London mulighed for at opleve showet i det berømte Comedy Store.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Langvarig politijagt på tricktyv er slut: 42-årig mand sigtes for 13 tyverier fra ældre i Aarhus

Annonce