Annonce
Aarhus

David BreadHead får et tredje ben: Brødhovedet udvider sortimentet og rykker ind på Aarhus Ø

David Milberg har rigeligt at se til i denne tid. Indenfor en kort periode åbner den unge århusianer to nye afdelinger under David Breadhead Baking Studio konceptet. Foto: Kasper Kudsk
Muligheden for at åbne en tredje afdeling af David BreadHead var for god til at sige nej til. Derfor åbner David Milberg to nye afdelinger i den kommende tid.

AARHUS: Der er ikke mange pauser i døgnet for den unge bager David Milberg i disse dage.

I løbet af den kommende tid kan unge århusianske surdejsekspert åbne dørene til to nye steder i byen, hvor butikkens populære surdejsbrød vil være til salg.

1. september bliver David BreadHead Baking Studio klar til at slå dørene op i Ny Munkegade, som vil blive det primære bageri for den unge århusianers surdejskoncept, og i begyndelsen af samme måned vil det gode brød også kunne nydes på Aarhus Ø.

Annonce


Vi har et rigtigt godt klientel på Aarhus Ø. Flere har tidligere spurgt til om vi ikke kom derud

David Milberg


David Milberg fortæller, at han i løbet af det seneste år har fået flere henvendelser fra kunder, der gerne ville have mulighed for at købe surdejsbrød og boller i den nye bydel, og derfor var han ikke sen til at slå til, da muligheden for at komme ind i den nye store konceptbutik Utaku i  pakhusene på Aarhus Ø dukkede op.

Forberedelserne til den nye butik på Aarhus Ø er i fuld gang. Ejer af David BreadHead Baking Studio, David Milberg, forventer at kunne åbne i begyndelsen af september. Foto: David BreadHead Baking Studio

Her får den 24-årige århusianer og hans ansatte mulighed for at boltre sig på 20 af de 500 kvadratmeter, som Utaku har til rådighed.

Den tredje afdeling af David BreadHead Baking Studio kommer til at udvide sortimentet. Udover surdejsbrød og god kaffe vil der også være mulighed for at nyde tapas og vin i det nye lokale.

- Vi har et rigtigt godt klientel på Aarhus Ø. Flere har tidligere spurgt til om vi ikke kom derud, siger han.

- Det bliver en cafe og vinbar med tapas, som man kan tage med sig eller nyde i lokalet, fortæller David Milberg, der før har været en del af restaurationsbranchen og i en tidligere snak med avisen udtrykte et ønske om, at få mere mad og vin tilknyttet til sit butikskoncept.

En chance, som han nu får på Aarhus Ø.

- Der vil også være mulighed for at nyde noget god kaffe, da jeg er gået ind i projektet med vores egen kaffeleverandør Nord Roastery. Ambitionen med den nye afdeling er, at vi kan ramme vores publikum i endnu større grad, fordi du kan hente dit morgenbrød og kaffe, når vi åbner klokken 7.30, men du kan samtidig komme forbi og hente tapas, eller tage et glas vin om aftenen, siger David Milberg og tilføjer, at håbet er, at den nye adresse kan blive et samlingssted for de lokale beboere, men også for dem, der kommer padlende på deres SUP-board i sommermånederne.

- Eksponeringen er helt klart større på den nye adresse end de to andre steder, lyder det.

Ingen tid til hvile

Udsigten til at skulle åbne to nye afdelinger indenfor kort tid bekymrer dog ikke David Milberg.

- Der bliver ikke hvilet på laurbærrene. Det er der ikke tid til, griner han.

- Jeg får ovnen til vores nye bageri i Ny Munkegade 17. august, så der er rigeligt at se til for tiden. Vi er dog nødt til at tage en ting ad gangen, og jeg er begunstiget af at have nogle gode ansatte, som er klar på at klø på og være fleksible her i begyndelsen.

- Jeg er jo selv stadigvæk ret ny i det her. Det er kun et år siden, at jeg åbnede den første afdeling i J. M. Mørks Gade. Og selvom muligheden for at åbne på Aarhus Ø pludselig dukkede op, så ændrer det ikke planerne for de andre steder. Det er stadig meningen, at afdelingen i Ny Munkegade skal være det store bageri med et lille brødudsalg, ligesom der er i J. M. Mørks Gade, mens det nye sted kommer til at byde på delikatesse, tapas, vin, kaffe og andre lækkerier, siger David Milberg.

Han forventer, at den tredje afdeling i Breadhead-universet åbner i den nye konceptbutik i begyndelsen af september.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Ny by på landet: Stor boligforening er vild med planer om en lav by på markerne

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere ni er døde - 4290 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Henrik husker da bugten var fuld af fisk: Nu må han rejse langt efter dem

Aarhus For abonnenter

Franske finesser: Restaurant ET har gennem 13 år holdt højt niveau

Aarhus

Se video: Flere end 100 sygeplejersker udtrykte deres utilfredshed med arbejdsforholdene

Kultur

- Vi snakkede aldrig om det hos os: Pårørende og skuespillere besøgte grave inden gallapremieren på 'Hvidstengruppen II'

Husk det nu - i dag vender mundbindet tilbage: Sådan er reglerne

AGF For abonnenter

Kommentar: Skulle vi ikke lige få bolden med? AGF-efteråret har været en skuffende rodebutik

Aarhus For abonnenter

Liv i det døde hav: Sådan får Aarhus igen fisk i sin bugt

Aarhus

Cykelbuddet Emma giver drengene baghjul: Derfor er hun så hurtig

Forsvaret undlod at dele viden om forureninger med tilsyn: - Det er uetisk og uansvarligt

Aarhus

Jul i pandemiens skær: Træet blev tændt med coronapas og uden fællessang

Aarhus For abonnenter

Parcelhuse med særlige historier: Søren og Jettes hus er på forsiden af en ny bog om arkitektur

Aarhus For abonnenter

Enhedslistens store stemmesluger: Vi skal have grøn, kollektiv trafik - og erhvervslivet skal betale regningen

Annonce