Annonce
AGF

David Nielsen efter 1-4: - Vi skal nok komme tilbage, men vi har dårlig tid. Og det ved både jeg og spillerne

Mikael Andersson (th) fra Harlev scorede i FC Midtjyllands 4-1-sejr over Benjamin Hvidt og AGF. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGFs cheftræner erkender, at hans hold har store problemer med at skabe chancer. Han mener dog, at arbejdsindsatsen søndag var i top, da hans hold tabte 1-4 til FC Midtjylland.

FODBOLD: Sølle et skud på mål havde AGF søndag mod FC Midtjylland.

En form for fremgang i forhold til det runde nul, det blev til i Farum ugen forinden. Men stadig langt fra godt nok af et tophold i Superligaen.

Det må cheftræner David Nielsen erkende efter det klare 1-4-nederlag til FC Midtjylland.

Annonce

Han er dog opløftet over den kampgejst, hans spillere lagde for dagen, som var en helt anden end dén de leverede mod FC Nordsjælland og Randers FC i pokalturneringen.

- De var et skridt foran os, bedre end os hele kampen igennem. Men jeg synes, vi kæmpede godt og vi gjorde en masse ting, men ikke på højt nok et niveau til at true Midtjylland i dag. De var bedre end os i dag.

Men du er trods alt mere tilfreds med indsatsen end dén, I leverede i torsdags mod Randers?

- Det er jeg bestemt. Vi er i gang med at genfinde vores niveau. Vi spillede for tre dage siden, og i det lys leverede vi den arbejdsindsats, der skal til. Vi fik nogle spillere ind, der leverede nogle gode præstationer. Derudover var Hausner og Hvidt fremragende og Mortensen var tilbage på normalt niveau. Det er nogle små skridt fremad, som desværre ikke kan ses på resultattavlen, men det er nødvendigt at gøre lige nu. Fordi vi lider helt klart med at finde tilbage til vores niveau.

Men I skaber stadig ikke specielt mange chancer, dér mangler I vel stadig en del?

- Det er rigtigt. Vi spiller ikke nok fremad og vi får ikke nok løb mod deres kæde. Det er dét, vi kæmper med lige nu. Vores angreb er ikke farlige nok, og her leder vi meget. Vi havde en god sekvens i første halvleg med Albert Grønbæk og Gift Links og så havde vi Patrick Olsens stolpeskud, men ellers kom vi kun frem til nogle hjørnespark. Men vi fik ikke truet dem.

- Mens vi kæmper med at få vores angrebsspil til at flyde, så skal vi møde nogle rigtig gode hold. Så det bliver hårdt arbejde at komme tilbage for os. Det kommer til at kræve alt fra spillerne. Og det vigtige i dag var, at de var villige til at gå ud og give alt. Arbejdsindsatsen var stærk, men kvaliteten var ikke god nok til at besejre Midtjylland.

- Vi skal nok komme tilbage, men vi har dårlig tid. Og det ved både jeg og spillerne, sagde David Nielsen.


Det er nogle små skridt fremad, som desværre ikke kan ses på resultattavlen, men det er nødvendigt at gøre lige nu. Fordi vi lider helt klart med at finde tilbage til vores niveau.

David Nielsen


Misvisende resultat

Ifølge forsvarsspiller Sebastian Hausner var AGF ikke tre mål dårligere end FC Midtjylland.

- 1-4 er misvisende, det mener jeg bestemt. Vi bragte den intensitet, der skal til, når du møder FC Midtjylland. Alle kan se, at vi ikke skaber chancer nok, men vi havde flere chancer i dag end vi har haft - og vi får gennemspillet flere angreb og fastholdt bolden bedre.

Hvad har I talt om op til denne kamp, der har ændret sig i forhold til de seneste kampe?

- Ikke noget specielt, fordi vi har alle været bevidste om, at dét, vi har leveret, ikke er godt nok. Men vi har haft fokus på, at den enkelte skal trække sig op ad det mørke hul, som man godt kan ryge ned i mentalt, når det ikke kører på banen. Når man lever og ånder fodbold kan det godt gøre ondt med sådan en periode, så vi har talt om, at hvis hver enkelte kommer op ad hullet, så gavner det holdindsatsen som helhed, sagde Sebastian Hausner.

Superliga, 24. runde

AGF – FC Midtjylland 1-4 (0-1)

Mål: 0-1 Frank Onyeka (16.), 0-2 Alexander Scholz (52., straffespark), 1-2 Patrick Mortensen (61.), 1-3 Mikael Andersson (84.), 1-4 Evander (84.)

AGF (4-1-4-1): William Eskelinen – Alexander Munksgaard, Sebastian Hausner (Niklas Backman, 87.), Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Benjamin Hvidt (Alexander Ammitzbøll, 87.) – Gift Links, Patrick Olsen (Bror Blume, 74.), Albert Grønbæk Erlykke, Milan Jevtovic (Jon Dagur Thorsteinsson, 65.) – Patrick Mortensen

FCM (4-3-3): Jonas Lössl – Joel Andersson, Alexander Scholz, Erik Sviatchenko, Paulinho (Ailton, 46.) – Jens-Lys Cajuste, Frank Onyeka (Mikael Andersson, 25.), Evander Ferreira – Anders Dreyer (Pione Sisto, 81.), Sory Kaba (Junior Brumado, 81.), Awer Mabil (Gustav Isaksen, 65.)

Advarsler: Benjamin Hvidt, Patrick Olsen, Patrick Mortensen, Gift Links, Jesper Juelsgård, AGF. Alexander Scholz, Anders Dreyer, FC Midtjylland

Dommer: Peter Kjærsgaard

Tilskuere: 0 på Ceres Park

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce