Annonce
AGF

David Nielsen efter AGF-nederlag i Randers: - Tingagers skade afgjorde kampen

David Nielsen mener, hans hold manglede kvalitet i nederlaget i Randers. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
AGFs cheftræner savnede kvalitet i sit hold, der for 11. gang i træk ikke kunne besejre Randers FC.
Annonce

FODBOLD: Der er åbenbart nogle ting, der aldrig ændrer sig. AGF kan ikke slå Randers FC.

Selv med seks friske Superligasejre i ryggen måtte århusianerne strække våben søndag på Cepheus Park i Randers. 0-2-nederlaget var 11. gang i træk, et AGF-hold gik fra banen uden at besejre lokalrivalen.

Søndagens kamp var mere rig på intensitet og fight end chancer. Og derfor blev det afgørende, at AGF mistede Frederik Tingager i begyndelsen af anden halvleg hvor hjemmeholdet scorede, mener AGFs cheftræner David Nielsen.

- Det var en tæt fight, og vi havde ikke kvalitet nok til at skabe noget i første halvleg. Vi kom fint ud efter pausen, men kampen blev afgjort ved, at vi måtte tage Frederik Tingager ud og blive behandlet på en dødbold - det afgjorde kampen.

Hvor ondt gør det, at det er Randers, der stoppede jeres sejrstime?

- Vi hader at tabe her og det hader vores fans især, og det gør ondt. For mig handler det om, at vi ikke havde den power og kvalitet offensivt, der skulle til for at skabe mere end de halvanden chance, vi skabte. Det blev en kamp på Randers' præmisser.

Hvorfor havde I ikke kvaliteten?

- Sådan var det på dagen i dag. Vi havde ikke kvaliteten til at lirke dem op.

I har haft problemer med Randers FC i al den tid, du har været AGF-træner. Hvorfor?

- Det er åbenbart nogle kampe, vi har svært ved at håndtere. I dag kæmpede vi med dem i første halvleg og stod imod. Vi havde egentlig en god følelse i pausen og vi vidste, vi ville få mere power som kampen skred frem. Men så kom situationen med Tingagers skade, der vækkede hjemmeholdet og publikum, sagde David Nielsen.

Nu går Superligaen på pause mens der spilles landskampe. Om to uger møder AGF bundproppen Silkeborg IF.

- Vi må arbejde videre som vi hidtil har gjort. Vi ved, at vi ikke var dygtige nok til at slå Randers i dag. Det kigger vi og analyserer på og gør klar til at møde Silkeborg.

- Det gør ikke mindre ondt at tabe bare fordi vi har vundet seks kampe inden det. Vi mødte et hold, der håndterede kampen bedre end os og udnyttede den situation, der kom til dem. Vi har været gode, men det handler ikke om hvordan vi er kommet her til. Vi fortsætter udviklingen med det her unge hold, som vi skal blive ved med at bygge på, sagde David Nielsen.

Superliga, 12. runde

  • Randers FC – AGF 2-0 (0-0)
  • Mål: 1-0 Emil Riis Jakobsen (53.), 2-0 Al-Hadji Kamara (87.)
  • Randers (4-4-2): Patrik Calgren – Johnny Thomsen, Simon Piesinger, Erik Marxen, Björn Koplin – Mikkel Kallesøe, André Rømer (Vito Hammershøj-Mistrati, 74.), Frederik Lauenborg, Seba Lobjanidze – Emil Riis Jakobsen (Mathias Nielsen, 74.), Marvin Egho (Al-Hadji Kamara, 67.)
  • AGF (4-1-4-1): Aleksandar Jovanovic – Alexander Munksgaard, Niklas Backman, Frederik Tingager (Jesper Juelsgård, 56.), Casper Højer Nielsen – Nicolai Poulsen – Mustapha Bundu, Mustafa Amini, Bror Blume (Zach Duncan, 66.), Jakob Ankersen (Jon Dagur Thorsteinsson, 73.) – Patrick Mortensen
  • Advarsler: Nicolai Poulsen, Frederik Tingager, AGF. Marvin Egho, Emil Riis Jakobsen, Frederik Lauenborg, Mathias Nielsen, Al-Hadji Kamara, Randers
  • Dommer: Michael Tykgaard (skadet, skiftet i pausen). Mikkel Høyer
  • Tilskuere: 9.947 på Cepheus Park, Randers
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Politikere om tv-optagelser af ældrepleje: Langt værre end vi troede

Aarhus

Minister indkalder til møde efter frygtelig video fra Kongsgården: - Der er ikke nogen undskyldning

Danmark For abonnenter

Coronasmittede sundhedspersoner får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce